Årlig konferens som arrangeras av RISE och Vinnova 

 

Stort tack för ditt deltagande vid konferensen Innovationsledning för Hållbar systemomställning. Det var mycket erfarenhet och kunskap som delades, och det är precis så vi får det att hända! Vi vill också passa på att tacka för alla frågor och inspel från er som inkom via Mentimeter. Vi lusläser och försöker fånga upp era önskemål, idéer och frågor inför kommande konferensdag. 

Inspelat material

Presentationer från talare och inspelningen av konferensen finns att ta del av på fliken Livesändning 26 maj
Vi ser nu fram emot höstens uppföljande konferensdag som går av stapeln den 12 oktober. Fokus kommer att ligga på person och kompetens kring innovationsledning. Förhoppningsvis med mycket inspiration från praktiken och en innovations- och förändringsledares vardag. 

Årets innovationsledare – så nominerar du

Höstens konferensdag kommer dessutom att toppas med att utmärkelsen Årets innovationsledare delas ut, för att detta ska bli möjligt uppmanar vi er alla, från alla sektorer och sammanhang att nominera en individ du tycker har bidragit till att bygga förmågan att systematiskt leda och organisera innovationsarbete i en organisation eller flera organisationer i samverkan. Personen du nominerar har tillexempel arbetat med: facilitering, utveckling av innovationsstrategi, vision och mission, byggt innovationsorganisation, processer. Eller så har personen du nominerat Bidragit till att förverkliga och skala värde från innovationer. Du läser kriterierna kring utmärkelsen mer utförligt och hittar nomineringsformuläret på fliken Årets innovationsledare.

Dina inspel är värdefulla

Vi tar gärna emot mer inspiration och idéer om intressanta talare, personer som arbetar med att leda och organisera för förändring, omställning och innovation eller annat som ni skulle vilja att vi lyfter i samband med hösten upplaga. Tveka inte att hör av er till: anna.michaelson@ri.se 

Vi ser fram emot en fullspäckad och inspirerade dag tillsammans med er i höst. Håll utkik här på hemsidan för att ta del av löpande uppdateringar kring nästa konferensdag. 

Vänliga hälsningar,
Anna Michaelson, Innovationsledare RISE; Vinnova och övriga teamet kring konferensen

 

 


Är du nyfiken på att veta mer om Innovationsledning, yrket, systematik kring att organisera och leda innovation eller personcertifiering av kanske dig själv som innovationsledare se följande sidor för mer information:

Innovationsledarna: https://www.innovationsledarna.se/

Innovationslednings system: https://www.ri.se/sv/vad-vi-gor/expertiser/innovationsledning

Personcertifiering innovationsledare: https://www.ri.se/sv/vad-vi-gor/tjanster/certifierad-innovationsledare