Stort tack för ditt deltagande i konferensen!

Det blev en dag fylld av inspiration, delad erfarenhet och kunskap mellan oss med intresse för innovationsledning för grön och digital omställning.

Vi vill rikta ett stort tack till talare, deltagare, facilitatorer, spelledare, paneldeltagare, finalisterna till Årets innovationsledare, jurymedlemmar, moderatorer, tekniker, bildproducenter, kommunikatörer, administratörer, ja till alla som på olika sätt bidrog till att fylla och förgylla dagen. Att vår lista över medverkande kan göras lång är glädjande, då det är tillsammans som vi får det att hända!

För dig som inte kunde vara med hela dagen, eller för dig som vill gå tillbaka och titta på någon av dagens programpunkter igen, finns inspelningen från konferensens huvudsändning att ta del av nedan.  Du får gärna tipsa andra, som inte var med under dagen så att inspiration och erfarenhetsdelning når så många som möjligt.

 


 

 

Huvudsändning förmiddag: Öppnande av konferensen där våra moderatorer Jenny Engström, Vinnova och Jonas Bergqvist, RISE ramar in området. I denna del av konferensen fick vi lyssna till Göran Marklund, biträdande generaldirektör och chef för verksamhetsutveckling på VINNOVA, Charlotte Karlsson, Divisionschef Digitala system, RISE, Annika Ramsköld, Hållbarhetschef, Vattenfall och Sofia Ritzén, professor, KTH.

 


 

?

 

Digital omställning: Case-presentationer från Jönköpings län och Smart city lab.

 


 

Huvudsändning eftermiddag: Lisa Olsson, Innovationschef på Helsingborgsstad tillika förra årets vinnare av utmärkelsen Årets innovationsledare delar sina erfarenheter av innovationsledning och innovationsledarskap. Eftermiddagen bjöd även på reflektioner från dagen, paneldiskussion där Elisabet Spross, Innovationsledarna; Ingrid Kihlander, RISE; Glenn Gran, Vinnova; och Leif Denti, Göteborgs Universitet medverkar och slutligen fick vi träffa de tre finalisterna i Årets innovationsledare samt utse vinnaren.


Nu börjar förberedelserna inför nästa års konferens. Tveka inte att kontakta oss med tips om inspirerande personer som arbetar med att leda och organisera för förändring, omställning och innovation eller annat som du vill att vi lyfter i samband med nästa upplaga. Skicka dina idéer till: natalie.gustafsson@ri.se

Vänliga hälsningar,
Eva Stattin och Natalie Gustafsson, Innovationsledare RISE; Vinnova och övriga teamet kring konferensen