Varmt välkommen till

Kunskapsveckan 2022

1-2 november

Kunskapsveckan vid Umeå universitet är konferensen för dig som arbetar i skolan. I år är vi extra stolta över att ingen mindre än världshälsoorganisationen WHO:s generaldirektör Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus är konferensens inledande föreläsare. Han är hedersdoktor vid Umeå universitet.


Under de två konferensdagarna erbjuder vi dig ett 50-tal föreläsningar och workshops som vi hoppas ska ge dig inspiration och kompetensutveckling! Det är gratis att delta. Du väljer själv om du vill delta vid ett eller flera pass.

DELTA PÅ PLATS ELLER PÅ DISTANS
Du väljer själv om du vill delta på plats på Umeå universitet, eller om du vill delta på distans genom att ta del av de föreläsningar som vi livesänder. De livesända föreläsningarna kommer du att kunna ta del av via en länk som kommer att ligga på den här sidan.

ANMÄLAN
OBS! Om du vill delta på plats på universitetet måste du anmäla dig senast den 15 oktober (nu förlängt till 24 oktober). Vi bjuder dig på lunch och fika om du deltar på universitetet. Klicka på fliken Program för att läsa mer och Anmälan för att anmäla dig.

Väl mött till två innehållsrika dagar!