Velkommen til digital konferanse om fleksibel opplæring

17. september 2020

 

 

Hvordan kan vi tilby fleksibel opplæring for livslang læring? Kompetanse Norge inviterer til gratis konferanse om fleksibel opplæring for alle som gir undervisning og veiledning til voksne – også ledere av utdanningsinstitusjoner vil finne relevante temaer på årets konferanse.

På årets konferanse kan du delta på plenumsinnlegg, workshoper og parallellsesjoner om livslang læring, digital relasjonsbygging, lydopptak og podkast som vurderingsform, casebasert læring for arbeidslivsrelevans, den nye lærer- og studentrollen, engasjerende kursdesign, utvikling av personalet, bruk av video i opplæring, digital og integrert karriereveiledning og andre spennende temaer.

Meld deg på den digitale konferansen under fanen påmelding. Dersom koronasituasjonen tillater det, vil det være mulig for et begrenset antall å delta på frokostseminar-oppstart på biblioteker i Bergen eller Oslo. Her kan du delta på den første timen av konferansen live og bygge nettverk, for deretter å følge resten av konferansen digitalt i bibliotekenes områder. Egen påmelding til frokostseminar åpner opp i august.