Praktisk informasjon

Velkommen til Kompetanse Norges konferanse om fleksibel opplæring!

Torsdag 17. september kl. 09.00 starter konferansen. Vi har hatt rekordstor interesse i år med over 600 påmeldte deltakere.

For mer informasjon, gå til fanen «Program» for å lese om alle konferansens sesjoner og for å se videoer av foredrags- og sesjonsholdere. Det er et variert program med mange parallellsesjoner. Vi anbefaler deg allerede nå å finne ut hvilke paralleller som er mest interessante og nyttige for deg i ditt arbeid.

Konferansen gjennomføres i Zoom. Kompetanse Norge har en avtale gjennom Uninett, som tilbyr en sikker løsning. https://www.uninett.no/aktuelt/zoom#gdpr-og-personvern. For å få tilgang til Zoom-rom, går du til programmet på konferansedagen og klikker deg inn på lenkene som står der. Det er flere Zoom-rom i bruk på konferansen. Rom 1 er hovedrommet og der vil alle plenuminnlegg og parallell 1 finne sted. Merk: Av sikkerhetshensyn vil ikke Zoom-lenker publiseres på konferansesiden før kl. 08.00 på konferansedagen.

Når du klikker på en Zoom-lenke, bør du velge å bruke Zoom-klienten (og ikke nettleserversjonen). Klienten gir bedre brukeropplevelse og funksjonalitet. Noen arbeidsdatamaskiner tillater ikke Zoom, og da kan du gjerne bruke en annen enhet som privat datamaskin, mobil eller nettbrett. 

Vi i Kompetanse Norge ønsker at konferansen skal være en møteplass for fagdeling og nettverksbygging for oss som driver med opplæring, utdanning og veiledning for voksne. Vi oppfordrer alle til å delta aktivt i chatten og vise video/bilde av seg selv i Zoom. Ha alltid på “mute” slik at presentatører ikke forstyrres av bakgrunnsstøy.

Skulle det oppstå tekniske problemer, kan du ta kontakt med IT-støtte i Kompetanse Norge:

Johny Vågenes, telefon 91 69 57 60
Kristian Andersen, telefon 41 22 61 34

Det vil bli tatt opptak av alle foredrag og sesjoner, og disse vil deles på konferansesiden i etterkant av konferansen. Så langt det lar seg gjøre vil vi unngå video av enkeltpersoner i opptakene. Ønsker du full anonymisering, anbefaler vi deg å ha kameraet avslått på konferansen. Chatten inngår ikke i opptakene.

Har du spørsmål om påmelding/avmelding til konferansen, ta kontakt med Amal Karlsen på amal.karlsen@kompetansenorge.no. Har du andre spørsmål vedrørende konferansen, kan prosjektleder Helene Aarem kontaktes på helene.aarem@kompetansenorge.no.