VÄLKOMNA TILL DIGITALISERINGSDAGARNA I BÅSTAD 2018!
I dag lever vi i en föränderlig värld, där allting ständigt utvecklas och växer. Den digitala transformationen är något som alla talar om och har aldrig varit så hett som nu. Digitalisering ligger i framkant när det kommer till utveckling och innovation. Vi nås hela tiden av effektiviseringar och förväntningar. Hur kan vi möta dem och vara ledande när det kommer till digitaliseringen inom kommunerna?

Genom Digitaliseringsdagarna 23-25 april på Båstad Skansen vill vi utvecklas och växa tillsammans med er, vi vill skapa insikter och sprida inspiration till att förändra och förbättra.

SÄKRA DEN DIGITALA FÖRMÅGAN
Bryt rutinerna och få nya perspektiv på det dagliga arbetet med digitalisering. Vi vill att digitaliseringsdagarna 2018 utvecklar din digitala kompetens och där du får med dig lösningar på de utmaningar som skall lösas med digitaliseringen.

Här träffar du kollegor som har samma utmaningar som du har och leverantörerna som har de produkter och tjänster som behövs för att förverkliga den kommunala digitaliseringen.