Digital konferanse om fleksibel opplæring

21. september 2021

 

Klikk på fanen «Ressurser fra konferansen i 2021» for å se opptak fra konferansen, lytte til podkast og se på PowerPoint-presentasjonene til foredragsholderne.

 

Hvordan kan vi tilby fleksibel opplæring for livslang læring? Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse inviterer til gratis konferanse om fleksibel opplæring for alle som gir undervisning og veiledning til voksne – også ledere av utdanningsinstitusjoner og ansvarlige for opplæring i arbeidslivet er målgrupper for konferansen.

I år kan du få med deg hele tre spennende panelsamtaler om henholdsvis fleksibel opplæring, personvern og hybride opplæringsformer. Vi har hentet inn en dyktig forsker, eksperter og pedagoger, og forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim skal holde både innlegg og delta i panelsamtale. I parallellsesjonene kan du blant annet velge å få med deg sesjoner om fleksibel praksisopplæring, en modell for fleksibel læring i arbeidslivet, fleksibel vurdering, inkludering gjennom fleksible læringsformer og integrert (og fleksibel) veiledning.