Välkommen till Sverigefinalen 2020!

6 oktober klockan 14-16


Det har blivit dags att kora vinnarna i Sveriges största tävling för startups och affärsidéer. Den 6 oktober 2020 välkomnar vi dig till Venture Cups första digitala Sverigefinal någonsin!

Under rådande omständigheter med Covid-19 kommer vi genomföra årets Sverigefinal digitalt. Tillsammans kommer vi under två timmar fira vinnarna av Startup 2020, Sveriges främsta entreprenörer. Under vårt digitala event kommer du som tittare, som vanligt, ha möjlighet att påverka vilket bolag du tycker ska vinna Publikens Pris.

Vi hälsar er alla varmt välkomna till vår digitala livesänding den 6 oktober kl 14-16!

Länk till livesändning skickas dagarna innan Sverigefinalen till anmälda deltagare.


 


Sverigefinalens moderator

Jonathan Rudman ölänningen som under de senaste 10 åren arbetat med entreprenörskap på flera olika sätt. Han brinner för att använda entreprenörskapet som verktyg för att fler unga människor ska bli den bästa version av vem de är och vill vara. Vi skulle kunna säga att han är nördig på entreprenörskap. 

Som VD för organisationen Emax skapar Jonathan events för entreprenörer i åldern 18-25 år i Sverige, Norge och Kenya. Event som under 2020 blivit digitala med stor framgång. Emax syfte är att ge unga entreprenörer Kunskap, Inspiration och Nätverk för att de ska utvecklas i sitt unika entreprenörskap. Förutom det har Jonathan även ett stort intresse för innebandy där han tidigare har drivit en nyhetssajt för just innebandy. 

Som konferencier och programledare försöker han alltid blanda energi med humor och ser fram emot att göra Sverigefinalen till en succé.

”Jag ser verkligen fram emot Sverigefinalen. Venture Cup är en viktig organisation som inspirerar mig där det varje år kommer fram spännande och intressanta företag som alltid bjuder på någon oväntad överraskning i sin idéer. Jag ser fram emot att vi tillsammans skapar en härlig stämning och firar våra finalister på bästa sätt” 
 

Welcome to the National Finals 2020

6th of october, time 14-16

Finally, it is time to announce the winners of Venture Cup Startup of the year 2020!

During current circumstance with Covid-19, this event will be digital. For the first time ever you will have the opportunity to attend the National Finals from wherever you please. Together we will for two hours celebrate the winners of Startup 2020, innovation, and entrepreneurship. 

As ususal, you as an attendee will be able to vote for the startup that you think best deserve the audience award.

All registered attendees will shortly before the event receive a link to the livestream.

Please note that the event will be held between 14-16 (2-4 pm) on the 6th of october and carried out mainly in Swedish.