Sverigefinalens moderator

Jonathan Rudman ölänningen som under de senaste 10 åren arbetat med entreprenörskap på flera olika sätt. Han brinner för att använda entreprenörskapet som verktyg för att fler unga människor ska bli den bästa version av vem de är och vill vara. Vi skulle kunna säga att han är nördig på entreprenörskap. 

Som VD för organisationen Emax skapar Jonathan events för entreprenörer i åldern 18-25 år i Sverige, Norge och Kenya. Event som under 2020 blivit digitala med stor framgång. Emax syfte är att ge unga entreprenörer Kunskap, Inspiration och Nätverk för att de ska utvecklas i sitt unika entreprenörskap. Förutom det har Jonathan även ett stort intresse för innebandy där han tidigare har drivit en nyhetssajt för just innebandy. 

Som konferencier och programledare försöker han alltid blanda energi med humor och ser fram emot att göra Sverigefinalen till en succé.

”Jag ser verkligen fram emot Sverigefinalen. Venture Cup är en viktig organisation som inspirerar mig där det varje år kommer fram spännande och intressanta företag som alltid bjuder på någon oväntad överraskning i sin idéer. Jag ser fram emot att vi tillsammans skapar en härlig stämning och firar våra finalister på bästa sätt”