Temat för vårmötet är – Hållbara samhällen

Vårmötet 2021 kommer att hållas som ett digitalt möte och med hjälp av den senaste tekniken kommer vi göra allt för att skapa ett så levande program som möjligt.

Temat är Hållbara samhällen och datumen är 24-25 mars. Programmet består av livesända föredrag med moderatorer blandat med förinspelade inlägg och digitala utställningar och posterpresentationer.

Under en eftermiddag och en förmiddag kommer du att bjudas på spännande föredrag kring klimatanpassning och riskbedömning, juridik och masshantering, PFAS och åtgärdstekniker, det senaste inom forskning och mycket mer. Vårmötet kommer att inledas av våra moderatorer Sofie Hermansson som är miljöjurist på SGI, David Hagerberg som till vardags är miljögeotekniker på Tyréns och Clara Neuschütz, handläggare på Naturvårdsverket. Under fliken program hittar du programmet med de olika ämnesområdena som vi kommer att ha med vid Vårmötet.

Här på webben hittar du all praktisk information om konferensen. Det är även här du sedan kommer att finna de digitala länkar du behöver för att delta i mötet. Du anmäler dig under fliken "Anmälan". Avgiften för medlemmar är 1000 kr och för icke medlemmar 1500 kr.

Utställningen på Vårmötet kommer att vara digital. Här kommer du kunna visa upp dina produkter eller tjänster på olika sätt , samtala live och catta med potentiella kunder. Under fliken "Digital utställning" finner du mer information och anmälan rörande den digitala utställningen. I anmälan till utställningen ingår ett deltagande till Vårmötet 2021. 

Nätverket Renare Mark bjuder in 50 studenter att delta gratis vid Vårmötet. Läs mer under fliken "Studenter/Exjobb".

På kvällen den 24 mars, efter Renare Marks årliga årsmöte, ordnas lite olika digitala aktiviteter. Du kan läsa mer under fliken ”Anmälan” och anmäla ditt intresse i samband med anmälan till Vårmötet.

Vårmötet erbjuder något både för nya i branschen och de med många års erfarenhet, så missa inte årets största händelse inom Renare Mark.

Välkommen med din anmälan,
Vårmöteskoordinator Hanna Hartmann