Odontologisk Riksstämma 2022

Svenska Tandläkare-Sällskapet arrangerar i år den 58:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det odontologiska området. Tandvårdens största mötesplats blir i år på Svenska Mässan i Göteborg den 16–18 november. Varmt välkomna!

Årets program

Vi bjuder vi på ett fullspäckat program med spännande föreläsningar och intressanta samtalsdialoger som lämpar sig för hela teamet. Årets program fokuserar på kost och miljö varvat med aktuell odontologisk kunskap och innehåller många spännande seminarier med såväl svenska som internationella föreläsare. 

Med temat "Att möta vår tid" får vi bland annat en rejäl uppdatering inom näringslära och hur kosten påverkar oss. Vi får höra en av våra ledande klimatforskare tala om klimatkrisen och tandvårdens glesbygdsproblematik lyfts i programpunkter och debatter. Allt detta varvas med aktuella odontologiska framsteg och tips. 

Vi ses säkert på Svenska Mässan

Vill du läsa mer om Svenska Mässans åtgärder för att säkerställa en trygg mötesplats?
Läs mer här https://www.visessakert.se/

Följ oss i sociala medier 

Följ oss i våra sociala kanaler för att ta del av de senaste nyheterna. Vi finns på Facebook, Instagram och LinkedIn. Om du själv gör ett inlägg från eventet får du gärna tagga oss med hashtag #Riksstamman #Swedental.

  

Sponsorer