Odontologisk Riksstämma 2022

Svenska Tandläkare-Sällskapet arrangerar i år den 58:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det odontologiska området. Tandvårdens största mötesplats blir i år på Svenska Mässan i Göteborg den 16–18 november. Varmt välkomna!

Årets program

Vi bjuder vi på ett fullspäckat program med spännande föreläsningar och intressanta samtalsdialoger som lämpar sig för hela teamet. Årets program fokuserar på kost och miljö varvat med aktuell odontologisk kunskap och innehåller många spännande seminarier med såväl svenska som internationella föreläsare. 

Med temat "Att möta vår tid" får vi bland annat en rejäl uppdatering inom näringslära och hur kosten påverkar oss. Vi får höra en av våra ledande klimatforskare tala om klimatkrisen och tandvårdens glesbygdsproblematik lyfts i programpunkter och debatter. Allt detta varvas med aktuella odontologiska framsteg och tips. 

Ta del av årets program
Anmäl dig här

Boka din plats på föreläsningar

Glöm inte att boka plats på de föreläsningar du tänkt gå på då de kan bli fullsatta. Ju förr du bokar desto större chans har du att få plats på de program som du önskar delta i. Bokningen gäller fram till 5 minuter innan föreläsningen börjar – har du inte nyttjat din plats då, släpps bokningen till någon annan. Kom i god tid - insläppet kan ta en stund på populära föreläsningar. I mån av plats släpper vi så klart även in dig som inte bokat en plats på föreläsningarna. Om du inte har bokat din plats på föreläsningen kan du inte tillgodoräkna dig dina odontologiska poäng.

Samla fortbildningspoäng 

Svenska Tandläkare-Sällskapet använder Tandläkarförbundets poängsättning av fortbildning för tandläkare. Det är första steget mot en dokumenterad fortbildning för tandläkare i Sverige. Varje timme du deltar i det vetenskapliga programmet under Riksstämman ger en poäng. Poäng för respektive föreläsning ser du i seminarieprogrammet. Gå in på respektive föreläsning för att se om du tillgodogör dig odontologiska eller icke odontologiska poäng. För att kunna tillgodoräkna dig din poäng krävs det att din inträdesbiljett blir avläst vid varje föreläsning du deltar i. Efter Riksstämman mejlar vi intyg på antal poäng till dig.

Vi ses säkert på Svenska Mässan

Vill du läsa mer om Svenska Mässans åtgärder för att säkerställa en trygg mötesplats?
Läs mer här https://www.visessakert.se/

Följ oss i sociala medier 

Följ oss i våra sociala kanaler för att ta del av de senaste nyheterna. Vi finns på Facebook, Instagram och LinkedIn. Om du själv gör ett inlägg från eventet får du gärna tagga oss med hashtag #Riksstamman #Swedental.

  

Sponsorer