Registrering

Nu är det hög tid att säkra din biljett till tandvårdens mötesplats nr 1 som går av stapeln 16-18 november på Svenska Mässan i Göteborg. Vid köp av en biljett till Odontologisk Riksstämma ingår entrébiljett till Swedental. Vid besök av enbart Swedental behövs en kostnadsfri entrébiljett som du registrerar här.

Köp entrébiljett till det vetenskapliga programmet

Fyll i dina personliga uppgifter och klicka dig sedan vidare till nästa. I steg 2 av registreringen kommer du till Aktiviteter, där markerar du alla seminarier som du planerar att delta på. Du kan alltid gå tillbaka och ändra din bokning via bokningsbekräftelsen som du får via mejl efter registreringen. I annat fall kan vi hjälpa dig på plats på Svenska Mässan. 

Några dagar innan Riksstämman skickar via ett SMS som du klickar på för att komma till ”Min sida”. I ”Min sida” finns din e-biljett och all information om ditt deltagande under Riksstämmedagarna. Entrébiljetten behöver du inte skriva ut hemma utan vi skannar den på plats och i samband med det printar vi din badge/namnskylt. Om du har frågor är du välkommen till Svenska Tandläkare-Sällskapets Kongressbyrå som du hittar vid entré 5, plan 2. Har du frågor kring din anmälan eller fakturafrågor kontaktar du:

riksstamman@tandlakarforbundet.se

Vi ses på Odontologisk Riksstämma & Swedental!

Är du medlem i Sveriges Tandläkarförbund eller någon av våra medlemsföreningar? 

 

Medlem