Välkommen till Sverigefinalen 2022

12 OKTOBER | 17:00-21:00

#SF2022


Det har blivit dags att kora vinnarna i Sveriges största tävling för startups och affärsidéer. Den 12 oktober samlar vi hela Sveriges entreprenörsnätverk i Uppsala för att hylla morgondagens startup-stjärnor.

Det kommer att bli en oförglömlig kväll där vi firar vinnarna av Startup 2022, innovation och entreprenörskap. Det är 15 bolag som vunnit Venture Cups priser på Regionfinalerna och som på Sverigefinalen tävlar om priserna Best Traction, Beyond Academic, Game Changer, Impact Maker samt det ärofyllda priset Startup of the Year. Under årets Sverigefinal har vi även äran att få dela ut ett extrapris, nämligen B3 Indes Award som tilldelas det startup som skapar ett tydligt värde genom att analysera data, där värdeskapande är samhället till nytta. Under kvällen har du möjlighet att påverka vilket bolag du tycker ska vinna Publikens Pris. Du bjuds på mat, dryck, underhållning och nätverkande av första klass.

Vänligen notera att vi endast kan tillmötesgå önskningar om specialkost om det anmäls senast 48h innan eventet börjar. Evenemanget är kostnadsfritt men vid utebliven avanmälan tillkommer en kostnad på 400 kronor.

OBS! Information om eventet uppdateras löpande.

 

ANMÄL DIG HÄR