Praktisk informasjon

Vi ønsker deltakere fra hele Norden velkommen til konferansen om digital kompetanse og livslang læring for bærekraftig omstilling i Norden (DigiNorden) 20. og 21. september 2022.

DigiNorden er en hybrid konferanse, med mulighet for fysisk eller digital deltakelse. Begge former for deltagelse vil legge til rette for den gode samtalen om konferansens tema. De som kommer til Tromsø vil kunne møte foredragsholderne, arrangørene og de andre deltakerne ansikt til ansikt. I tillegg til det faglige programmet, vil de stedbaserte deltakerne få mulighet til å være med på besøk hos noen som jobber med bærekraft, samt delta på konferansemiddagen. Digitale deltakere vil ha et eget møterom der man blir ivaretatt av en konferansevert ved siden av det digitale konferanserommet. Den digitale sendingen gjennomføres på  Zoom. 

 

Fysisk deltakelse 

Velkommen til Tromsø! Møt andre som er opptatt av betydningen av digital kompetanse, livslang læring og det grønne skiftet.  

Konferansen arrangeres på Scandic Ishavshotel Tromsø. Adressen er Fredrik Langesgate 2. Du finner informasjon om ankomst til hotellet på hotellets nettside: Scandic Ishavshotel, Tromsø.  

Dag 2, 21. september, er konferansedeltakerne inviterte til å besøke Fram - Nordområdesenter for miljø og klimaforskning. Se fanen Program for fysisk deltakelse for mer informasjon om programmet under besøket. Framsenteret er lokalisert i Hjalmar Johansens gate 14. For kart som viser veien fra Ishavshotellet til Framsenteret, trykk her.  

Fysisk deltakelse koster NOK 1 500,-. Dette inkluderer lunsj begge dager og festmiddag på kvelden den 20. september. Overnatting og reise dekkes ikke. 

Det er et begrenset antall plasser for fysisk deltakelse, her må man være rask med å melde seg på. 

Registreringen er kl. 11.00 – 11.30. Lunsj starter kl. 11.30 – 12.30. Programmet starter kl. 12.30.

 

Digital deltakelse 

Det hybride formatet på konferansen innebærer at du som deltar på nett er en fullverdig konferansedeltaker. Du vil ha tilgang til strømming av konferansen, samt mulighet til å møte arrangøren og andre deltakere.  

Du vil bli tilsendt all nødvendig informasjon i god tid før konferansen etter påmelding. 

Digital deltakelse koster NOK 500,-.  

Den digitale plattformen vi bruker er Zoom. Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse har en avtale gjennom Uninett, som tilbyr en sikker løsning.

Les mer på https://www.uninett.no/aktuelt/zoom#gdpr-og-personvern

Lenkene til Zoom vil bli tilsendt på e-post dagen før seminaret. 

Slik bruker du Zoom:

Når du klikker på en Zoom-lenke, bør du velge å bruke Zoom-klienten (og ikke nettleserversjonen). Klienten gir bedre brukeropplevelse og funksjonalitet. Noen arbeidsdatamaskiner tillater ikke Zoom, og da kan du gjerne bruke en annen enhet som privat datamaskin, mobil eller nettbrett.

Skulle det oppstå tekniske problemer, må du ta kontakt med IT-støtte lokalt. 

 

Overnatting  

Direktoratet for høyere utdanning har reservert en romblokk som du kan benytte til å bestille hotellrom. Rommene er tilgjengelig for bestilling frem til 08.08.2022. 

Bestillingen av rom må hver enkelt konferansedeltaker betale selv, utgifter til overnatting betales også av den enkelte. 

For å booke gjør man følgende:

- Gå inn på scandichotels.no for å booke

- Velg Riktig Hotell (Scandic Ishavshotel) Koden vil ikke fungere om man ikke velger rikig hotell.

- Velg Riktig Dato (19.09.2022–21.09.2022). Koden vil ikke fungere om man velger andre eller flere datoer, man kan selvfølgelig velge kun én natt om ønskelig. 

- Trykk på pil ned til høyre hvor det står booking code, bonus cheque or reward night / bonus kode, bonus cheque eller bonus natt.

- Skriv inn følgende kode: BDIR200922 i feltet hvor det står «Add Booking code / legg til bookingkode».

 

Været i Tromsø

På grunn av sine nordlige breddegrader er været i Tromsø variabelt i september. Ta derfor med varmt tøy, som tåler vind og vann. Du kan lese mer om Tromsø her!

 

Annen praktisk informasjon

Har du spørsmål angående konferansen, ta kontakt med Katrine Utgård, katrine.utgard@hkdir.no.  

Det er begrensede muligheter til å veksle kontanter i byen, og vi anbefaler derfor at de som ønsker å betale med kontanter tar dette ut før ankomst.