Nikotin som ny inkörsport, ny produkt och nytt beroende

MISSA INTE EARLY BIRD! DEN 1 APRIL HÖJS PRISET!

7 - 8 september 2023

Välkommen till LUFT – Sveriges största förebyggandekonferens inom nikotin- och tobaksområdet. Ett tillfälle för kompetenshöjande, inspiration och att få lära av den senaste forskningen. Två härliga dagar med nätverkande, gemensam middag och underhållning. Konferensen arrangeras av TPLR, ett nationellt nätverk som består av samordnare med ansvar för regionernas tobaksförebyggande arbete där en av huvuduppgifterna är att genomföra LUFT- konferensen, den största i Sverige inom området. 

Planeringen av programmet är i full gång och du hittar mer information i huvudmenyn. Notera att mindre förändringar kan komma att ske.

Vi samlas på Linköpings Konsert och Kongress, centralt i stan och lätt att nå oavsett om du kommer med tåg, buss eller bil. Under fliken "Linköping" hittar du mer information. 

Vill du presentera din forskning eller något spännande projekt? Vi tar emot bidrag för presentation via poster till konferensen. 
Läs mer under fliken abstracts.

Vill du sprida ordet om årets mest intressanta mötespunkt? Här hittar du en pdf för nedladdning>>

Vi ser fram emot två insprirerande dagar mitt i den östgötska myllan. Kom nyfiken!

Vänliga hälsningar från årets arrangörsgrupp         

Arrangören förbehåller sig rätten att avböja medverkan av deltagare vars representation kan sägas stå i konflkt med konferensens inriktning