Nikotin som ny inkörsport, ny produkt och nytt beroende

Välkommen till LUFT – Sveriges största förebyggandekonferens inom nikotin- och tobaksområdet. Ett tillfälle för kompetenshöjande, inspiration och att få lära av den senaste forskningen. Två härliga dagar med nätverkande, gemensam middag och underhållning. Konferensen arrangeras av TPLR, ett nationellt nätverk som består av samordnare med ansvar för regionernas tobaksförebyggande arbete där en av huvuduppgifterna är att genomföra LUFT- konferensen, den största i Sverige inom området. 

Planeringen är i full gång och ett komplett program kommer att presenteras senare i höst, men redan nu kan vi avslöja att ni kommer att få träffa landets främsta föreläsare i tobaksområdet. Det kommer även att bjudas på såväl en internationell utblick som en lokal inblick.

ANMÄLAN ÖPPNAR INOM KORT!

Vi samlas på Linköpings Konsert och Kongress, centralt i stan och lätt att nå oavsett om du kommer med tåg, buss eller bil. Under fliken "Linköping" hittar du mer information. 

Vill du presentera din forskning eller något spännande projekt? Vi tar emot bidrag för presentation via poster till konferensen. 
Läs mer under fliken abstracts.

Vi ser fram emot två insprirerande dagar mitt i den östgötska myllan. Kom nyfiken!

Vänliga hälsningar från årets arrangörsgrupp               

 

                                                                                           

Arrangören förbehåller sig rätten att avböja medverkan av deltagare vars representation kan sägas stå i konflkt med konferensens inriktning