Välkommen till det Nationella Donationsmötet
på Djurönäset den 30-31 mars 2023.

 

Målgrupp

Inbjudan vänder sig till personal som arbetar för att främja organ- och vävnadsdonation samt transplantation inom sjukvården, personal inom myndigheter och individer från civilsamhället som på ett eller annat sätt verkar för att främja donation.

 

Syfte

Mötet är ett forum där vi genom föreläsningar och i arbetsgrupper delar kunskaper, lär av varandra och tar ut färdriktningen i aktuella frågor för att främja donation av organ och vävnader. Kom till mötet nyfiken, diskussionsglad och dela med dig av dina erfarenheter, råd och idéer!

 

Praktisk information

Mötet äger rum på Djurönäset hotell, spa & konferens som ligger ca. 35 km utanför Stockholm city. Hotellrum ingår i kursavgiften mellan den 30-31 mars. 250 rum finns till förfogande. Dessa är i första hand enkelrum men de går att dela om man så önskar. Önskas logi från kvällen innan, dvs. mellan den 29-30 mars, går det att anmäla detta i samband med att du gör din ordinarie bokning.

 

I kursavgiften ingår:

Dag 1, Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och logi för de som bokar det

Dag 2, Frukost för övernattande, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika

Tillgång till gym och SPA-avdelningen ingår också i kursavgiften.

Vi kommer att förboka bussar som går från Cityterminalen till Djurönäset som är anpassat till när mötet startar den 30 mars och slutar den 31 mars.

Vill man ta sig till Djurönäset på egen hand finner du information här: Kontakt, vägbeskrivning och betalningsinformation | Djurönäset (djuronaset.com

 

Sista anmälningsdag

Den 24 februari 2023. Mötesavgiften höjs med 500 kr efter den 18 november 2022.

Observera att antalet platser är begränsat. Konferensen kan därmed bli fullbokad innan sista anmälningsdag.