Välkommen till Vallentuna

Tävlingsinformation till den 46:e ICA-Golfen på Huvudstadens Golf, Lindö Park utanför Vallentuna 23-24 augusti 2018

I år besöker vi för första gången en ny och spännande anläggning för oss norr om Stockholm,  Huvudstadens Golf, Lindö Park. Lindöanläggningen som är Nordens största golfanläggning ligger i natursköna Vallentuna, 35 km norr om Stockholm. Här erbjuds tre 18-hålsbanorna dvs Lindö Dal, Lindö Park och Lindö Äng samt en korthålsbana med 9 hål

LINDÖ PARK -  är en betagande, omväxlande och kuperad 18-hålsbana med mycket vatten. De första nio hålen präglas av parkkaraktär och har en hel del vatten i spel, andra "nian" är mer av skogskaraktär. Par på banan är 72 och längden 5 675 meter från gul tee och 4 446 meter från röd tee. Parkbanan som invigdes 1984 ritades av Åke Persson och Ture Bruce .

LINDÖ DAL - är en trevlig, varierande och stundtals utmanande 18-hålsbana i hed- och parklandskap. Banans par är 70 och mäter 5 375 meter från gul tee och 4 560 meter från röd tee. Dalbanan ritades av Björn Eriksson och Åke Persson och stod spelklar 1979.

Vi kommer att bo på First Hotel Lindö Park. Dessutom kommer vi även att utnyttja otekll Vallentuna som ligger 5 min från banan.

Hotell Vallentuna som ligger 5 minuter från banan
 

Våra huvudsponsorer: