Anmälan och avgifter


Vi hoppas att intresset är stort som vanligt och om vi får för många anmälningar gäller först till kvarn. Max 200 startande. Betalning sker i samband med anmälan precis som tidigare. Vi öppnar för anmälning lördag den 12:e maj klockan 12:00 och stänger senast den 30:e juni 12:00.


Startavgiften är 750 kr. För spelare i A-klassen som spelar i 2 dagar är startavgiften 1500 kr. I start-avgiften ingår greenfee, service och förtäring på banan, prisbord, underhållning torsdag och fredag, grillbuffé på torsdagen (förutom anmälningsavgiften på 100 kr) samt den gemensamma festkvällen med middagen (förutom anmälningsavgift 200 kr) samt även aftergolf aktivitet på fredag. I startavgiften ingår årsavgiften till ICA Golfförening på 10:-.

På grund av det nya sättet att via nätet uppdatera hcp automatiskt behöver ingen anmäla klassändring mellan anmälan och lottning. Den klass man tillhör vid lottningen den 21/8 kommer att ligga fast men hcp kommer att vara det som är aktuellt tävlingsdagen. Vid förändringar mellan A- och B-klass, d.v.s. om man vill ändra antalet speldagar måste ni kontakta någon i Golfkommittén så dels anmälningsavgiften regleras men också för att klassändringen skall bli genomförd.