Information
 

Torsdag kväll
På torsdag kväll står ICA Handlarnas Förbund värd för en grillbuffé med sedvanliga drycker samt underhållning. Tidpunkten för denna samvaro är kl. 19:00. Det kommer inte att vara möjligt att bara slinka med och betala på kvällen SÅ GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DETTA! Det kostar 100 kr per person för spelande och gäster och vi hoppas intresset är stort som vanligt. Från kl 18.00 kan vi börja samlas utanför vårt stora ICA tält.

Fredag em och kväll

After Golf fredag
Efter golftävlingen vid 15-tiden skall vi ha en trevlig aktivitet samt att det serveras en lättare förtäring med dryck.

Prisutdelning kommer att hållas i ett konferensrum på golfklubben med början klockan 18.00 för A och C samt 18.30 för B och D-klassen.
Prisutdelning med priser och glas kommer att ske till spelare som deltar vid prisutdelningen och inte till ombud. Även detta år har vi ett pris till bäste medlem i ICA Förbundet dvs ICA Handlare , som spelat bäst i varje klass. ICA Förbundets pris gäller endast för medlem i förbundet, så var noga med att kryssa i det alternativet i anmälningsförfarandet.

Vår traditionsenliga middag har vi i ICA tältet och vi startar med en drink kl. 19:00. Under middagen sker utdelning av pris till ICA-mästaren samt övriga heders- och jubileumspriser. Dessutom har vi dragning på lotteriet med fantastiska priser. 

2018 tar vi ut 200 kr per spelande som anmäler sig till middagen. Vi hoppas därmed att anmälda middagsgäster stämmer överens med antalet sittande vid middagen. Icke spelande gäst till middagen kostar 400 kr. Någon form av avprickning av middagsdeltagandet kommer också att ske.