Köp biljetter till Gyllene Hjulet!

 

Ta chansen att fira vår bransch, er själva och era kollegor och medarbetare!

Nu är årets nominerade bidrag i Gyllene Hjulet utsedda. Vi tackar vår grymma jury för en strålande insats och riktar ett stort grattis till alla er som nu har chansen att kamma hem ett gyllene hjul eller ett silverhjul på galan den 4 november på Annexet.

Vi öppnar dörrarna kl. 18.00 med ett branschmingel där dryck och stående förrätt serveras fram till 19.00. Därefter intar vi våra bord för galamiddag med prisutdelning och underhållning. Vi avslutar kvällen med branschens största efterfest!

ÅRETS TEMA – CO:CREATE

 

Vi lever i en komplex och snabbt föränderlig värld där samarbete är ett framgångsrecept för utveckling och förnyelse, ensam är inte stark.  

Olika är bra, det är kombinationen av våra många kompetenser och tilliten till våra erfarenheter som löser de komplexa utmaningarna.  

Vi vet att ett fysiskt möte inte går att svajpa bort. Att delade upplevelser sällan faller i glömska. Att inga andra kommunikationsformer triggar våra sinnen och känslor på samma sätt.

 

 
 

KVÄLLENS MENY

 

MINGEL MED STÅENDE FÖRRÄTT
Rågbrödssnittar med hampasmör, färska fikon, 
picklad rödlök och rödbetsgroddar

Vegansk tacoskål med solroskärnor, tomat- och mangosalsa, 
syrad havrecremé, guacemole på avokado och gröna ärtor
 
VARMRÄTT
 Biff på korngryn och belugalinser, morötter och timjan, 
cremé på rostad rödbeta och vårig ramslök, syrad röd endive, 
portabello, potatis och jordärtskockbakelse, 
toppad med morotsallad tricolore.

DESSERT
Mörk chokladpannakotta på Manjari Valrhonachoklad (64%), 
hallonmaräng, vispade blåbär med stjärnanis

 

 

 
 

LYSSNA TILL BIDRAG LIVE!
 

Livepitchen 2020 presenteras av Quality Hotel Globe och innebär en möjlighet att få se några av de nominerade bidragen och projekten pitchas live för publik och jury! LIVE-pitchen 2020 innefattar kategorierna Årets Samhällsengagemang och Årets Innovativa koncept. Varje bidrag har 5 minuter på sig att pitcha sitt projekt och efteråt har publiken möjlighet att rösta fram sin favorit. Publikens röst motsvarar en juryröst och ordinarie jury tar med sig publikens röst in i den slutgiltiga juryöverläggningen.

 

Insläpp livepitch: kl.15:30
Start: Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7


 

Gyllene Hjulet-galan

 

Gyllene Hjulet uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Sveriges bästa projekt inom event och sponsring hyllas och prisas i hela 15 olika kategorier.

 

Vi öppnar dörrarna kl. 18.00 med ett branschmingel där dryck och stående förrätt serveras fram till 19.00. Därefter intar vi våra bord för galamiddag med prisutdelning och underhållning. Vi avslutar kvällen med branschens största efterfest!

 

Insläpp gala: kl. 18:00
Plats: Annexet, vid Ericsson Globe entré 2

Dresscode: Smart Casual

 

Hotellerbjudande!

Quality Hotel Globe erbjuder rabatt för övernattande gäster mellan den 4-5 november. Maila Q.globe@choice.se för att ta del av erbjudandet!

 

#gyllenehjulet

#ses

 

Köp dina biljetter här!