Tema för i år - Att inspirera och stärka lärandet in i framtiden

För fjärde året i rad genomförs Idrottens Utbildarsymposium där målet för dagen är att sprida kunskap och att inspirera till att utveckla och stärka former för lärande. Dagen riktar sig till dig som på olika sätt arbeta till vardags med lärande i rollen som utbildare, utbildnings- eller utvecklingsansvarig och idrottskonsulent för ett specialidrottsförbund eller på ett distrikt. Årets tema är: Att inspirera och stärka lärandet in i framtiden. Dagen varvas med föreläsningar, valbara workshops, reflektion och gruppsamtal. Dagen sker helt digitalt där du som deltagare uppmanas att ha papper och penna nära till hands och lite utrymme i ditt eget fysiska rum för att kunna testa saker och röra på dig. 

Dagen gästas bland annat av en idrottskonsulent, en utbildare och två specialidrottsförbund som ger exempel på hur de arbetar med lärande i sin vardag. Läs mer under fliken föreläsare.

De valbara workshops:
• Inspireras och kom i gång med grafisk facilitering
• Att skapa enkel uppstartsfilm med mobilen 
• Delaktighet och gemensamt lärande i en digital miljö
• En lärande och mobil workshop i Mixed Reality (begränsat antal)

Anmälan till workshops görs efter sista anmälningsdagen den 15 oktober. Anmälningslänken kommer att skickas till den mejladress du angivit i anmälan till symposiet.

När: 18 november kl. 09:00 - 15:00
Var: Symposiet genomförs digitalt
Kostnad: 500 kr/deltagare. Vid anmälan av fler än fem deltagare från samma organisation får en gå gratis. Vid avanmälan efter 16 oktober eller vid utebliven närvaro faktureras hela deltagaravgiften.


Sista anmälningsdag är 15 oktober 2022