Beslut att flytta Landsbygdsriksdagen i JÖNKÖPING till 23-25 april 2021

Hela Sverige ska leva har beslutat att på grund av situationen med covid-19 viruset (corona) samt det rådande förbudet mot större folksamlingar att flytta årets Landsbygdsriksdagen 2020. Nytt datum blir 23-25 april 2021 i Jönköping.

Vad händer nu?
Istället för att ställa in Landsbygdsriksdagen så kommer vi att flytta över era gjorda bokningar till det nya datumet och vi hoppas att ni har möjlighet att komma då istället. Har ni inte det kan ni anmäla en annan person till er plats. Vi kommer att göra allt för att programmet ska vara så lika det planerade men reserverar oss för eventuella programändringar.

Vi hoppas på er förståelse då det är en exceptionell situation som vi inte upplevt tidigare, där WHO klassar viruset och spridningen som en pandemi och regeringen inför starka begränsningar.

Vi ser fram emot att få välkomna dig i april 2021 istället.

Vad händer om man inte kan det nya datumet
Deltagaravgifterna förs över till genomförandet 2021. Namnändring utan kostnad kommer att vara möjlig när anmälan öppnar på nytt.

Avbokning är dock inte möjligt, ej heller reducering eller återbetalning av avgifter då Hela Sverige ska leva är ekonomiskt ansvarig för Landsbygdsriksdagen och så här nära inpå mötet är alla våra åtaganden juridiskt och ekonomiskt bindande. Således är också de avbokningsvillkor som ni har godkänt vid anmälan bindande. Däremot erbjuder vi att ni kan ändra namn på person om ni inte skulle kunna åka själva.

Logibokningar på Scandic Elmia och Scandic Portalen: Vi återkommer till berörda så snart som möjligt

Logibokningar på övriga hotell: Bokningarna flyttas över till 2021. Om så önskas kan avbokning av logi ske fram till och med 3 april 2020. Därefter kan ingen ändring göras. Avbokningskostnad: 300 kr. Avbokning måste göra skriftligt till congress@resia.se.

Vänliga hälsningar
Hela Sverige ska leva & Resia

Publicerat 13 mars 2020Villkor för bokningar gjorda till och med den 13 mars 2020

Tidig anmälan 3 februari - 3 mars
Lokala och regionala organisationer,   3 000 kr
Myndigheter, 4 000 kr
Nationella organisationer, 3 500 kr
Ungdom upp till 30 år, tillhörande ideell organisation, 1 000 kr

Ordinarie pris 4 mars - 3 april
Lokala och regionala organisationer, 3 500 kr
Myndigheter, 4 500 kr
Nationella organisationer, 4 000 kr
Ungdom upp till 30 år, tillhörande ideell organisation, 1 000 kr

Betalning
Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller mot faktura. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Fakturan skickas med post till den adress som du anger på betalsidan i anmälningsformuläret. Vid betalning mot faktura tillkommer en administrativ avgift på SEK 50. Fakturan skickas enligt lag elektroniskt till myndigheter, landsting och kommuner, som har angett korrekt organisationsnummer och ev. referensnummer.

Avbokning konferensavgift
Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats gör du detta skriftligen till Resia. Om avbokning görs senast den 4 mars kommer en avbokningsavgift på SEK 500 att debiteras. Vid avbokning efter 4 mars debiteras hela konferensavgiften.

Avbokning logi
Scandic Elmia & Scandic Portalen
För avbokning fram till och med den 4 mars återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad på SEK 300 för varje avbokning. Vid avbokning/ändring av bokning därefter kan ingen återbetalning göras. 
Övriga hotell

För avbokning fram till och med den 3 april återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad på SEK 300 för varje avbokning. Vid avbokning/ändring av bokning därefter kan ingen återbetalning göras. 

Resa
Om resa till och från konferensen bokas genom Resia är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.

Byte av deltagare
Om du inte har möjlighet att delta på mötet, kan du överlåta din plats till någon annan mot en avgift på SEK 300. Vi ber dig att kontakta Resia om detta blir aktuellt.

Ändring av faktureringsadress
Observera att vid omdebitering av en utställd faktura p.g.a. felaktigt angiven fakturaadress, debiteras en avgift på SEK 300.

Kostinformation
Önskemål om specialkost måste meddelas senast två veckor innan konferensens start för att Landsbygdsriksdagen ska kunna garantera att specialkosten kan serveras. Vänligen observera att med specialkost avses vegetarisk eller vegansk kost samt allergier. Dieter beaktas ej.

Kontakt för frågor om anmälan, hotell, resa & betalning
Resia Kongress
Tel: 018-18 35 35
E-post: 
congress@resia.se

Alla ändringar/avbokningar måste göra skriftligt till congress@resia.se