Resa till Jönköping

Med flyg, tåg, bil eller buss är det enkelt att ta sig till Jönköping och Elmia Kongress- och Konserthus. Det centrala läget och infrastrukturen gör att Elmia alltid är nära.

Tåg - Med endast ett byte kan du ta dig från Stockholm på cirka 3,5 timmar, från Malmö på cirka 2,5 timmar och från Göteborg på cirka 2 timmar.

Bil - E4:an passerar precis utanför Elmia Kongress- och Konserthus och ger snabba kommunikationer med bil.

Flyg - Det går direktflyg från Stockholm Arlanda flygplats. Restid från Arlanda är ca 1 timme. Jönköping flygplats är belägen 9 km från Jönköping centrum. För transport till och från flygplatsen finns alternativen taxi, buss eller hyrbil. 

Från Jönköping Airport

Flygbuss - Det går inga flygbussar direkt från Jönköping flygplats till Jönköping centrum eller Elmia. Det går lokalbuss nr 27 till centrum. Ifall du ska vidare till Elmia byter du till buss nr 1 i centrum. Kliv sedan av vid hållplats Rosenlundsbadet eller hållplats Elmia. Gå över gatan och Elmia ligger bakom Rosenlundsbadet och Scandic Elmia. Klicka här för tidtabeller med lokalbussar. 

Taxi - I ankomsthallen finns det en telefon som är direktkopplad till taxi. Normalt sett finns det väntande taxibilar utanför terminalen i anslutning till flygens ankomster, men för att vara säker är det bäst att förboka taxi. 

För bokning av tåg- eller flygbiljetter, kontakta congresstravel@resia.se eller 018-18 35 35. Du kan få resan fakturerad tillsammans med din deltagaravgift och hotellkostnad.

Resia Kongress
Telefon: +46 18 18 35 35
E-post: congress@resia.se