Bli inspirerad av experter och inredningslösningar för framtiden!

Snabbare än vad vi alla kunde stava till Corona så var den digitala transformationen här med besked. Alla digitaliseringsstrategier som vi så länge pratat om men kanske inte tagit tag i, var inga vi längre kunde skjuta på framtiden. Plötsligt satt vi alla där på Zoom-möten och jobbade hemifrån.   

Nu är den stora frågan hur vi fortsätter framåt - som individ, företag och samhälle!  

Det som tidigare varit framtid har tvärt blivit nutid! Aldrig förr har vi varit så upptagna av framtiden som nu, med en osäker världsekonomi söker vi oss tillbaka till naturen och människans rötter.  

Vi lever minst sagt i en spännande tid och för att bättre förstå oss på den har det här digitala eventet skapats, genom ett samarbete mellan Senab och Katarina Gospic.  

Vi har bjudit in framstående experter inom vitt skilda branscher och under två dagar kommer du få chansen att interagera med dem och få handfasta råd kring hur vi bäst ska omfamna framtidens arbetsplats. Där lär du dig mer om krishantering, pandemins inverkan på världsekonomin, säkrare arbetsplatser och hur vi möts i en virtuell verklighet som avatarer. 

Under eventet kommer du som deltagare även kunna kliva in i virtuella rum fyllda med välkända produktleverantörer från inredningsbranschen för att se på just deras tolkning av "Framtidens mötesplats", produktnyheter och ställa frågor samt träffa dem i personliga digitala möten. 

Dr Katarina Gospic, Event och Programvärd

 

Katarina Gospic är utbildad fysiolog, läkare och disputerad vid Karolinska Institutet i Stockholm.  En av Katarinas främsta styrkor handlar om att göra svåra saker enkla att förstå. 

Som tjugonioåring sommarpratade hon i P1 och 2015 blev hon ett av de nya ansiktena som fick pryda "Stockholm Hall of Fame" på Arlanda. Hon har fått utmärkelser som Mensapriset och blivit utnämnd till både Supertalang och Superkommunikatör. Katarina är entreprenör sedan många år tillbaka och jobbar nu med den senaste teknologin inom e-hälsa och property tech för XR-bolaget Spinview. Hon har skrivit sju populärvetenskapliga böcker och är en frekvent inbjuden hjärnexpert i media.

Katarina Gospic vill implementera kunskap hur vi använder hjärnan på ett smart sätt i ett högteknologiskt samhälle i syfte att främja hälsa, prestation och utveckling. Hon menar att om vi vet hur hjärnan och kroppen fungerar kan vi styra våra beslut, oss själva och världen i önskad riktning.
 

 

 

Talare

...

 

Anna Cau

HR på Ericsson

...

 

Helene Barnekow

VD Microsoft

...

 

Mattias Goldmann

CSO, Sweco

 

Se flera av våra kunniga och inspirerande talare under fliken "Talare"


 

Utställare

Välkommen som deltagare att kunna gå in i virtuella rum och träffa produktleverantörer och se på just deras tolkning av "Framtidens mötesplats", produktnyheter och ställa frågor samt träffa dem i personliga digitala möten. 

 

Om Senab

 

Senab erbjuder insiktsfulla interiöra lösningar med en bredd av unika kompetenser
Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken. Som en del av Edsbyn Senab-koncernen representerar vi alla stora möbel-, design- och inredningsvarumärken i branschen. Vi har dessutom egen produktion och produktutveckling. I tillägg till våra lokala kontor i Sverige och Norge finns vi idag även representerade i Asien och Nordamerika. Vi vet att det som ryms innanför väggar och tak har en fundamental inverkan på människan. Här finns möjligheter som sträcker sig långt utöver ergonomi, trivsel och estetik. Vårt mål är att skapa rum som befriar sinnet.

Tre ledord som vittnar om våra värderingar 
Allt vi gör utgår från människan. Det betyder att vi alltid strävar efter att hitta lösningar där vi kan förena omtanke och produktivitet. Ledorden som sporrar oss att tänka nytt och tänka bättre är: Engagemang Hjärta Nytänkande

Fyra affärsområden – en komplett kunskapspartner 
Våra uppdragsgivare skiftar i storlek och återfinns i många olika branscher. Det alla har gemensamt är att de har ambitioner utöver det vanliga, både som varumärke och arbetsgivare. För att i alla lägen kunna vara den kunskapspartner som krävs har vi samlat en bredd av unika kompetenser. Specialister i allt från analys och förstudie till förändringsledning, projektledning, produktkunskap, logistik, finansiering, montering, service och uppföljning. På Senab har vi organiserat våra kompetenser, resurser och proaktiva medarbetare inom fyra områden: Kontor & Näringsliv Inredning för organisationer som vill frigöra dess potential Retail & Showroom, Concept Inredningslösningar för retail & showroom som stärker varumärket Hotell & Restaurang, Hospitality Hotellinredning som skapar plats för inspirerande möten och rum för stora idéer Offentlig sektor Inredning & helhetslösningar för offentlig sektor

Långsiktigt lönsamma investeringar
Senab grundades 1975, vilket betyder att vi har ackumulerat erfarenhet från över 40 år av interiöra lösningar. Vi har sett trender dyka upp och försvinna och vi har sett att kvalitet alltid lönar sig i längden. Vi har kunnat konstatera att de organisationer som lyfter blicken och tar sikte på framtiden också är de som står bäst rustade när oväntade saker inträffar. Vi har framför allt fått bevis på att investeringar som frigör människors inneboende potential är riktigt bra affärer. Därför närmar vi oss varje uppdrag med hjärta och engagemang. Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens mötesplatser.