Scroll ned for at læse mere og tilmelde dig DEMA18
OM DEMA18
 
Danish Events & Meetings Award (DEMA) skal være Danmarks mest prestigefulde awardshow for hele møde- og eventbranchen i samarbejde med relevante brancheaktører. 
 
Formålet er at skabe en professionel brancheplatform, der fungerer som inspirator og løftestang, ved at hylde de mest nytænkende og værdiskabende idéer, cases, indsatser og resultater i den danske møde- og eventbranche. 
 
Awardens grundsten er derfor en seriøs og kompetent jury, ledet af en juryformand, der til sammen sikrer en professionel proces omkring awarden. Ultimativt skal awarden bidrage med positiv omtale af branchen og sikre en bredere forståelse i erhvervslivet for den værdi, der kan skabes med events og møder. 
PROGRAM
 
På DEMA18 er der lagt fokus på, at alle deltagere kan få fagligt udbytte af de indstillede cases. Vi har derfor valgt at dele arrangementet i to: En konferencedel og et award show. På konferencen går vi i dybden med de indstillede cases og hører om baggrunden for hver enkelt case, læring og resultater. Hver nomineret case får tid på scenen til at uddybe strategi, idé og effekt, og vi giver giver god tid til dialog og videndeling. Der bliver rig mulighed for at netværke og læse mere om de indstillede cases i galleriet. Alt i alt gør konferencen os alle sammen klogere og dygtigere - her er alle vindere.
Konference
 • 15:00
  Velkomst
 • 15:10
  Introduktion til DEMA18 – hvem, hvad og hvorfor
 • 15:30
  De nominerede præsenterer deres cases – undervejs holder vi flere pauser, så der er tid til at netværke.
 • 17:45
  Opsamling
 • 18:00
  DEMA18 Lounge og tid til omklædning

DEMA18 Lounge
I år er du velkommen i DEMA18 Lounge (i &Tradition Lounge på Langelinie Pavillonen) fra kl. 18.00. Her vil du kunne nyde en velkomstdrink, netværke med de andre deltagere, og lade op til aftenens brag af en fest. Vi sørger også for et område, hvor der bliver mulighed for og plads til at skifte tøj og gøre sig klar til festen. Her vil du kunne få lagt make-up af en professionel make-up-artist.
Når eftermiddagens præsentationer er slut, er vi blevet meget klogere på de nominerede cases og baggrunden for dem, men vinderne kårer vi først ved award showet under middagen. Ud over lækker mad, god vin, farverige cocktails og hyggeligt samvær, får du rig mulighed for at vise dine dance moves til både nutiden og datidens toner. Deltagerne får mulighed for at præge spillelisten, og uden at løfte sløret for meget, lover vi, at du går hjem beriget både fysisk og mentalt fra årets mest eksklusive brancheevent!

DEMA18 Lounge
I år er du velkommen i DEMA18 Lounge (i &Tradition Lounge på Langelinie Pavillonen) fra kl. 18.00. Her vil du kunne nyde en velkomstdrink, netværke med de andre deltagere, og lade op til aftenens brag af en fest. Vi sørger også for et område, hvor der bliver mulighed for og plads til at skifte tøj og gøre sig klar til festen. Her vil du kunne få lagt make-up af en professionel make-up-artist.
Award Show
 • 18:00
  DEMA18 Lounge
 • 19:00
  Middag og award show – vinderne kåres
 • 22:00
  After party
Indsend cases og bliv hædret
 
Læs mere om, hvordan du indstiller jeres case(s) Indsend jeres cases
 
Her er årets otte kategorier:
Konferencer og faglige events, BTB
 • Kongres eller konference, hvor deltagerne ikke er afsenderens / organisationens egne medarbejdere, men repræsenterer andre virksomheder eller organisationens medlemmer.
Konferencer og faglige events, BTC
 • Kongres eller konference, hvor deltagerne ikke er afsenderens / organisationens egne medarbejdere, men repræsenterer privatpersoner/forbrugere eller organisationens medlemmer.
Non-profit-arrangement
 • Aktiviteter, der engagerer en bestemt målgruppe eller offentligheden uden et formål om at øge arrangørens indtjening. For eksempel kampagner, fejringer, offentlige oplevelser for borgere eller aktiviteter, der skal skabe opmærksomhed og viden om et bestemt emne.
Internt møde eller faglig event
 • Kick-off, samling eller konference omkring et bærende fagligt program og med et strategisk, forretningsmæssigt fælles udbytte for øje.
Intern teambuilding eller incentive
 • Teambuilding-aktiviteter eller lignende, som står alene eller finder sted i sammenhæng med en belønningsevent.
Intern social event eller fejring
 • Fest, incentives e.a., hvor fagligheden ikke er bærende, men den gode fællesskabende oplevelse blandt afsenderens/organisationens egne medarbejdere eller medlemmer.
Low cost-møde eller –event
 • Eksternt hhv. internt. Alle ovenstående eksempler, men forbeholdt møder eller events, hvor fokus ligger på stor effekt for små midler udtrykt som kostpris pr. deltager på maks. DKK 1.000,- eksklusive moms.
Radikal fornyelse
 • Et møde eller event, som på afgørende vis bryder med markedets vaner og kulturer.
TILMELDING
 
Tilmeld dig på knappen nedenfor, og deltag i årets brancheevent!

 

PRISER
 
MPI-medlem
 • Deltagelse i konferencen (eftermiddag): Gratis

 • Deltagelse i fest og award show (aften): DKK 799 + moms og ekspeditionsgebyr (DKK 25 inkl. moms), i alt DKK 1.023,75 inkl. moms

 • Indstilling af case: Gratis

Ikke-medlem
 • Deltagelse i konferencen (eftermiddag): DKK 100 + moms og ekspeditionsgebyr (DKK 25 inkl. moms), i alt DKK 150 inkl. moms

 • Deltagelse i fest og award show (aften): DKK 999 + moms og ekspeditionsgebyr (DKK 25 inkl. moms), i alt DKK 1.273,75 inkl. moms

 • Indstilling af case: DKK 500 + moms og ekspeditionsgebyr (DKK 25 inkl. moms), i alt DKK 650 inkl. moms

Tilmelding er bindende. Betalingsmåde: Kreditkort.


Tilmeld dig
DEMA18 SPONSORER
 
MPI sekretariatet c/o ConferenceCare – Brogårdsvej 22 – 2820 Gentofte – tlf. 39 30 38 73