Välkommen till Vattenstämman 2022

9-11 maj | Stockholm | Elite Hotel Marina TowerIntresset för årets Vattenstämma har varit stort och platserna till den fysiska konferensen är nu fullbokade.

Du är fortsatt varmt välkommen att anmäla dig till att ta del av programmet digitalt samt ansluta fysiskt till de sociala aktiviteterna där vi fortfarande har ett antal platser kvar.

Vi har även ett fåtal utställarplatser kvar som du kan boka enligt först till kvar principen under fliken Anmälan FYSISKT.2022 års Vattenstämma hålls 9-11 maj i Stockholm – vilket även sammanfaller med Svenskt Vattens 60-årsjubileum

Vi kan med glädje meddela att vi planerar för en fysisk Vattenstämma. Stockholm Vatten och Avfall står som värdkommun och bjuder in till studiebesök och välkomstmingel den 9 maj, dagen innan Vattenstämman startar. I samband med konferensen kommer vi givetvis uppmärksamma Svenskt Vatten 60 år. Läs mer under fliken Socialt.

För dig som vill kommer även möjligheten finnas att följa konferensen digitalt men vi öppnar även upp för ytterligare en möjlighet; Du följer konferensen digitalt under dagen och ansluter sedan till de fysiska aktiviteterna såsom studiebesök, välkomstmingel och bankettmiddag. Med det nya formatet ges du möjlighet att välja det alternativ som passar dig bäst.

Anmälan är öppen och du hittar mer information i menyn här ovan. Där kan du bland annat läsa om temat för programmet, se vad som ingår i anmälan, se vilka utställare som kommer samt läsa om de olika sociala aktiviteterna som arrangeras under Vattenstämman 2022.
När du känner dig redo att anmäla dig klickar du på Anmälan FYSISKT eller Anmälan DIGITALT här ovan och klickar in dig på önskad anmälningskategori. 


Varmt välkommen till Stockholm och Vattenstämman 2022