Korpens Mötesplats för framtiden
13-14 maj 2023

 

Mötesplatsappen har nu skickats ut till alla deltagare, i den finns uppdaterat program, anmälan till träning och allt annat som är viktigt att ha koll på inför helgens möteplats. Har du inte fått appen? Hör av dig till motesplats@korpen.se!

 

Hur vill du att Korpen och vår verksamhet ska se ut i framtiden?

Den 13-14 maj finns världens chans att vara med om att forma det Korpen vi vill se på längre sikt. Vår mötesplats det här året ligger på Runö i Åkersberga några mil norr om Stockholm.

Framtiden i all ära, men vi ska självklart leva i nuet också. Som vanligt blir det en massa rolig motion, efterlängtat nätverkande, inspirerat scensnack och sprudlande mingel. Det mer detaljerade programmet kommer du att få veta längre fram i vår.

Vi har låst upp anmälningsdörren. Passa på att anmäla dig och dina vänner i föreningen redan nu!

Korpen  framtiden


Varmt välkommen!

OBS! Vi har flyttat fram starttiden en timme och startar på lördag den 13/5 kl. 11:30. Bussar avgår 10:30 från Arlanda och Cityterminalen.

Det finns fortfarande platser kvar, anmäl dig genom att klicka på den knappen nedan. Anmälan är bindande, vid avbokning faktureras den faktiska kostnaden på 6 500 kronor/person. Som vanligt subventionerar Korpen mötesplatsen och denna gång blir subventionen mer för de två första deltagarna per förening. Se mer under fliken priser och bokningsvillkor.