Korpens mötesplats 20-22 maj 2022

Välkommen till Korpens mötesplats och förbundsmöte 2022 på Aronsborg i Bålsta utanför Stockholm! Vi längtar efter och planerar för att möta er fysiskt i samband med mötesplatsen. Samtidigt följer vi såklart pandemiläget och är redo för att justera planerna vid behov.

Här samlas Korpens beslutsfattare, eldsjälar och innovatörer för att uppleva gemenskap, forma framtiden, motionera och ha kul tillsammans. Vi hoppas att du och flera av din förenings eller förbunds engagerade ledare har möjlighet att delta! 

Träning i alla former utlovas liksom föreläsningar, workshops och trevliga samtal i en härlig miljö. Vi inleder på fredagen med att inspireras av systrarna Kallurs resa från elitidrottare till motionärer. Vi rundar av helgen genom att fatta viktiga strategiska beslut mot 2025 på vårt förbundsmöte. Kolla in programmet för mer information. 

Viktigt att tänka på: 
Varje förening kan anmäla ett till fyra ombud till förbundsmötet beroende på antalet medlemmar i föreningen. 

Läs mer under fliken "Info om Ombud"
 
Varmt välkommen!


Anmäl dig genom att klicka på den knapp du tillhör nedan. Sista anmälningsdag för ombud och deltagare är den 22 april. Notera dock att vi har ett begränsat antal platser för deltagare som vill vara med under hela helgen och det är först till kvarn som gäller, anmälan kan komma att stänga innan sista anmälningsdag om vi uppnått fullt deltagarantal (gäller ej ombud till förbundsmötet).