Labba lärande med forskare och experter från RISE 

Accelerera utvecklingsarbetet i din organisation - boka dig på Learning Lab!

RISE står för Research Institutes of Sweden. Här forskare vi på nästan allt. Det ger oss en unik möjlighet att bidra i ert omställningsarbete. För vi vet att tider av omställning kräver nya förhållningssätt för hur vi driver utveckling. Därför bjuder vi in till Learning Lab, ett koncept där du har chans att jobba med din verksamhets viktiga utmaningar tillsammans med forskare och experter.

I våra Learning Labs är det fullt fokus på att göra, här finns inga föreläsningar eller lektioner. Istället labbar vi och prototypar idéer och lösningar tillsammans. Formatet är designat för att stärka tvärdisciplinärt lärande och bygga nätverk för framtiden. När du går härifrån har du med dig konkreta idéer och verktyg för att accelerera utvecklingsarbetet i din organisation.

Nästa Learning Lab äger rum i Stockholm den 14 november och har fokus på hur nya teknologier kan hjälpa oss att accelerera lärandet som vi vet är avgörande för att driva utveckling och klara omställningen. Anmäl dig redan idag! 

Varmt välkommen!

Nyfiken på att delta men vill ha mer information? Välkommen att delta på en av våra frågestunder, ingen anmälan krävs. 

Tisdag 3 oktober kl. 08:40-09:00 (Zoomlänk för deltagande)
Fredag 20 oktober kl. 08:40-09:00 (Zoomlänk för deltagande

RISE är ett oberoende statligt forskningsinstitut. Som en innovationspartner för hela samhället hjälper vi till att utveckla teknologier, produkter, tjänster och processer som bidrar till en hållbar värld och ett konkurrenskraftigt näringsliv. Läs mer om oss på www.ri.se