Välkommen att anmäla dig till Trippus webinar om hybridevent!


 

När vi tidigare i våras frågade våra kunder om hur de planerade sina event för 2021 svarade en övervägande majoritet att de räknade med helt digitala genomföranden under våren. Samtidigt svarade hela 75 procent att de planerade för hybridevent för hösten. Det är ingen tvekan om att 2021 blir året för hybrideventets genombrott!


Många har fått nya upplevelser genom de digitala eventen som de inte vill vara utan - även om det skulle vara möjligt att genomföra nästa event fysiskt. Arrangörer har nått en mycket större målgrupp och fler besökare. Deltagare har uppskattat effektiviteten det medför att kunna deltaga digitalt. Men, samtidigt är vi många som vill träffas fysiskt igen! Hur kombinerar vi våra fysiska event med alla fördelar med det digitala? Gör som de allra flesta gör: Planera för ett hybridevent!


Torsdag den 15 april klockan 10.00 bjuder vi in till ett webinar om hybridevent. Där ska vi försöka svara på följande frågor:

  • Hur kombinerar vi bäst fördelarna med fysiska och digitala event?
  • Hur hanterar vi deltagare som deltar fysiskt respektive digitalt?
  • Hur skapar vi interaktion när vi har vissa deltagare på plats och andra på distans?


När: Torsdag 15 april klockan 10.00-10.45
Var: Online 
Pris: Kostnadsfritt


Har du inte möjlighet att vara med just vid den tidpunkten? Ingen fara, vi spelar in webinariet och publicerar det på vår hemsida efter genomförandet.

 

Säkra din plats här!