Välkommen till FSÖ Studiedagar 2023

Sara kulturhus och The Wood Hotel by Elite

Skellefteå
30 augusti – 1 september 2023


Studiedagar
Alla medlemmar och andra intresserade hälsas välkomna till föreningens studiedagar den
30 augusti – 1 september 2023 i Skellefteå.
För alla medlemmar så kommer föreningens årsmöte att hållas den 31 augusti.
Både årsmöteshandlingar och deltagarförteckning kommer att skickas ut digitalt så vid anmälan kommer du att behöva uppge en personlig unik e-postadress.

Liksom förra året kommer vi använda en konferens-app för att hantera information och kommunikation på plats under dagarna. För att kunna använda appen så är det viktigt att du anger ett unikt mobiltelefonnummer för SMS.

Konferensanläggning och hotell
Studiedagarna äger rum på Sara kulturhus och The Wood Hotel by Elite i centrala Skellefteå.
Logi är utöver på The Wood Hotel även bokat på Best Western Hotel Malmia, Quality Hotel Skellefteå Stadshotell samt Scandic Skellefteå, alla inom kort promenadavstånd. För karta och ytterligare information om hotellen se under fliken ”Hotell & Karta”.
Hotellrumsbokning kan göras under anmälningsprocessen via fliken "Anmälan".

Kvällsarrangemang
Studiedagarna erbjuder som vanligt trevliga kvällsarrangemang onsdag och torsdag. Onsdagens informella Kommunkväll sker på konferenshotellet The Wood Hotel.
Torsdagens Festmiddag inklusive underhållning sker på klassiska Folkparken. Folkparken ligger 1,5 kilometer från Sara kulturhus och det kommer att anordnas bussar dit och hem.
 
Välkommen
Vi hoppas att ni precis som vi, ser fram emot studiedagarna som vi tycker är verksamhetens årliga höjdpunkt! Vi har utifrån omvärldsbevakning och med stöd av förra årets utvärdering skapat ett program som erbjuder de ämnen som efterfrågats mest.

Vår förhoppning är att studiedagarna kommer att ge dig massor av idéer, ökad kunskap och stimulans för fortsatt utveckling av vårt intressanta område.


Glöm inte årsmötet den 31 augusti!


Varmt välkomna!
Anita Holm, ordförande