Anmälan

Varmt välkommen med din anmälan till Landsbygdsriksdagen 2024 i Sörmland. 


Deltagaravgifter och anmälan

Boka tidigt-rabatt till och med torsdag 21 mars 2024
Lokala och regionala organisationer, 3 150 kr

Myndigheter, 4 500 kr 
Nationella organisationer, 3 650 kr 
Ungdom upp till 30 år, tillhörande ideell organisation, 2 000 kr 
Internationell deltagare, 2 000 kr

Ordinarie pris 22 mars - 22 april 2024
Lokala och regionala organisationer, 3 650 kr  | ANMÄL DIG HÄR

Myndigheter, 5 000 kr | ANMÄL DIG HÄR
Nationella organisationer, 4 200 kr | ANMÄL DIG HÄR
Ungdom upp till 30 år, tillhörande ideell organisation, 2 000 kr | ANMÄL DIG HÄR
Internationell deltagare, 2 000 kr | ANMÄL DIG HÄR


Dryckespaket till bankettmiddagen den 25 maj
Till bankettmiddagen på lördag kväll den 25 maj förköps dryckespaket med sörmländska drycker. Det finns både ett alkoholfritt dryckespaket, ett vin- samt ett ölpaket. Arrangörerna uppmanar alla som anmäler sig till middagen att förköpa dryckespaket. Väljer man att inte göra det kommer det att finnas ett fåtal drycker att välja bland i baren/restaurangen, dock ej samma drycker som erbjuds i dryckespaketen. Även vatten kommer att finnas. 

Förköp av dryckespaket görs separat från anmälan via följande länk senast 22 april: BOKA DRYCKESPAKET HÄR
Endast kreditkortsbetalning är möjlig. Länken finns även med i bekräftelsen som mejlas ut direkt efter anmälan till Landsbygdsriksdagen.  

Alkoholfritt dryckespaket: 239 kr inkl moms
Dryckespaket med vin:  349 kr inkl moms
Dryckespaket med öl: 249 kr inkl moms

?I varje dryckespaket ingår 1 glas till förrätten, 1 glas med påfyllning till huvudrätten och 1 glas till desserten.


Villkor

Landsbygdsriksdagen kommer vid behov att tillämpa vaccinpass eller andra regler som medger största möjliga deltagarantal. Landsbygdsriksdagen förbehåller sig också rätten att på andra sätt anpassa genomförandet efter rekommendationer från myndigheter eller anläggning och följa andra regler för att till exempel minska smittspridning. Genom att anmäla dig till Landsbygdsriksdagen 2024 samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.

Betalning
Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller mot faktura*. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Fakturan skickas med post till den adress som du anger på betalsidan i anmälningsformuläret. Vid betalning mot faktura tillkommer en administrativ avgift på SEK 50. Vid försenad betalning debiteras SEK 60 i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Vid fakturering skall organisationsnummer, fakturaadress, fakturareferens samt distributionssätt anges. OBS: Om fakturan skall skickas till organisation i offentlig sektor måste E-faktura väljas som distributionssätt och det är då obligatoriskt att ange VAN-operatör samt elektronisk adress (GLN-nummer eller Peppol-ID). Säkerställ även att fakturareferensen är angiven i det format din organisation/arbetsgivare kräver.

Observera att vid omdebitering av en utställd faktura p.g.a. felaktigt angivna fakturauppgifter, debiteras en avgift på SEK 300.

* Vid debiteringar efter 22 april kan endast kortbetalning göras, ej fakturering. 
* Internationella deltagare kan enbart välja kreditkort som betalsätt. 

Avbokning konferensavgift
Behöver du avboka din plats gör du detta skriftligen till Reed & Mackay (före detta Resia Kongress). Om avbokning görs senast den 21 mars så kommer en avbokningsavgift på SEK 500 att debiteras. Vid avbokning efter 21 mars debiteras hela konferensavgiften.

Avbokning logi 
För avbokning (helt eller delvis) fram till och med den 21 mars återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad på SEK 300 för varje avbokning. Vid avbokning/ändring av bokning därefter kan ingen återbetalning göras.

Alla ändringar måste göra skriftligt till congress.se@reedmackay.com

Resa
Om resa till och från konferensen bokas genom Reed & Mackay är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.

Byte av deltagare
Namnbyte kan ske kostnadsfritt t.o.m. 21 mars 2024. Därefter kostar namnbyte SEK 125. 
Vi ber dig kontakta Reed & Mackay om detta blir aktuellt: congress.se@reedmackay.com.

Kostinformation
Önskemål om specialkost måste meddelas senast två veckor innan konferensens start för att Landsbygdsriksdagen ska kunna garantera att specialkosten kan serveras. Vänligen observera att med specialkost avses vegetarisk eller vegansk kost samt allergier. Dieter eller övriga preferenser kan tyvärr ej tillgodoses. 

Kontakt för frågor om anmälan, hotell, resa & betalning
Reed & Mackay (före detta Resia Kongress)
Tel: 018-18 35 35 (tisdag - torsdag kl. 09.00-12.00)
E-post: 
congress.se@reedmackay.com

Alla ändringar/avbokningar måste göras skriftligt till congress.se@reedmackay.com


Sidan senast uppdaterad: 12 februari 2024.