Nationella Dricksvattenkonferensen - Online  

Vi ställer inte in – vi ställer om.

Som alla vet har den pågående coronapandemin inneburit en hel del förändringar i Svenskt Vattens planerade verksamhet. Med kort varsel blev vi tvungna att ställa in vår årliga stora nationella dricksvattenkonferens. Samtidigt är ju frågorna lika aktuella och angelägna och planeringsarbetet är ju inte ogjort för det. Alltså, nu tar vi nya tag och genomför den Nationella Dricksvattenkonferensen som en serie webinars istället.

Under tre tillfällen under hösten, närmare bestämt: 30 september, 7 och 14 oktober (kl 09.30 - 12.00) kommer Du att ha möjlighet att ta del av flera av de aktuella ämnena som vi skulle diskuterat på plats i Visby.

Webinarierna ger fortfarande bra möjligheter till diskussion och interaktivitet med föredragshållare från bl a Näringsdepartementet, KIWA, Boverket, WSP med flera. Vi är därför övertygade om att detta kan genomföras med stor kvalitet, även om vi kanske går miste om en del av det sociala nätverkande som naturligtvis är lättare att åstadkomma vid faktiska fysiska möten.

Du kan anmäla dig till alla tre webinars samtidigt, men också anmäla dig till ett specifikt webinar om det passar dig bättre.  Kostnaden per webinar är 1495:- (exkl moms) och om Du bokar alla tre webinarier samtidigt blir priset 3995:- (exkl moms). Länk till anmälan hittar du högst upp på sidan till höger. 

Den 21 oktober ordnar vi dessutom en workshop kring - Hållbar drift av membranfilter för dricksvattenproduktion. Denna har en helt separat anmälan, eftersom den är lite smalare och har ett begränsat deltagarantal.

Du hittar anmälningslänken till workshopen här.

Varmt välkommen med din anmälan!