SSKR:s nationella kongress byter datum till
17-18 mars 2022!

Med tanke på utvecklingen av pandemin i Sverige och världen ser vi inte ljust på att kunna genomföra vår kongress fysiskt till våren 2021, tyvärr. Vi vet att ett det finns stora möjligheter att genomföra den digitalt men vi missar då det personliga mötet mellan kollegor och företag som är ett av kongressens huvudsyften. 
Vi har därför valt att flytta den till våren 2022 på Svenska Mässan i Göteborg.

Välkommen att anmäla dig till SSKR´s nationella kongress den 17-18 mars 2022 på Svenska Mässan i Göteborg!

Nu är det dags för jubileum, nu är det 10:e gången som vi arrangerar SSKR:s Nationella kongress! SSKR:s 10:e Nationella kongress kommer att hållas Svenska Mässan i Göteborg den 17-18 mars 2022.
Kongressen riktar sig till Stomiterapeuter, Sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal inom kolorektal- urologisk omvårdnad.

Våra tankar för dagarna är att belysa digitala vårdmöte som ligger i tiden, hur kan en rehabmottagning se ut, samt såklart följa upp all intressant forskning inom vårt specialområde.

Programmet kommer att innehålla föreläsningar med stomiterapeuter, sjuksköterskor, läkare samt andra aktuella föreläsare inom ämnet. Det finns stora möjligheter att skapa kontakter, besöka vår utställning och se de nya produkterna på marknaden för vårdprofessionen inom kolorektal- och urologisk omvårdnad.

Vi ser fram emot givande dagar och att vi äntligen får träffas och utbyta erfarenheter samt att ta del av vad våra sponsorer har för spännande nyheter att presentera.

Välkommen önskar SSKR´s styrelse