Trippus Lead Scanning

Med Trippus Lead Scanning är det smidigt att samla leads under mässan. Med Trippus Lead Scanning kan alla som jobbar i montern skanna streckkoden som finns på besökarnas namnskyltar, och på så sätt får ni tillgång till deras kontaktuppgifter. Alla besökare ni skannar listas då i realtid under Leads i utställarportalen.

I Utställarportalen kan ni även lägga in era olika produkter och tjänster. När ni skannar en besökares namnskylt kan ni då välja vilka produkter eller tjänster besökaren är intresserad av. Ni kan även lägga till en kommentar i fri text.

Lead Scanning kostar 2 900 kr exkl moms, och kan då användas av ett obegränsat antal personer som arbetar i er monter under hela tiden som mässan pågår.

Se vår informationfilm om Trippus Lead Scanning.

 

Information om Trippus utställarportal och skanning

Hej utställare!

Du har tidigare fått ett mejl från Trippus angående att registrera dig till Trippus Exhibitor Portal (se bild nedan). Har du redan aktiverat ditt konto loggar du enkelt in med samma e-postadress som du fått detta mejl till och det lösenord som du har valt. 

När du har registrerat dig når du Trippus utställarportal genom att logga in på adressen nedan:

https://exhibitor.trippus.se

Trippus Utställarportal är ett verktyg som ger dig full kontroll över att bjuda in besökare till mässan och dina utställarkort. Här kan du registrera din monterpersonal så att de får ut sina namnskyltar till mässan. Du kan också bjuda in besökare och följa upp vilka som faktiskt anmälde sig och deltog.

För att bjuda in personal klickar du antingen på knappen för lägg till personal, kopierar registreringslänken eller klickar på mejlikonen (se bild nedan). För att bjuda in besökare till mässan klickar du på länken för Gäster och sedan väljer du själv hur du vill dela länken. Viktigt att du delar just den länken som du kopierar i utställarportalen, annars kommer du inte få någon spårning på de besökare du har bjudit in.

För att följa och se om din personal och dina gäster (besökare) har anmält sig eller inte klickar du på Dina deltagare i vänstermenyn inne i utställarportalen.

Det finns en samlad manual på engelska där ni kan läsa om alla funktioner i utställarportalen. Se länk nedan:

https://sway.office.com/37DAh3FJPsMtV43Z