Välkommen till en inspirerande skrivarhelg!

Kursen "Skriv din livsberättelse" vänder sig till dig som vill skriva om ditt liv - eller någon annans. Under kurshelgen får du lära dig mer om skrivandets hantverk, pröva på flera olika skrivövningar och träffa andra härliga skrivarvänner. Om du är van eller ovan spelar ingen roll!

Varje människa har något att berätta. Om sitt liv, framgångar och motgångar, lust och längtan, kärlek och arbete, tro och tvivel ... Men hur gör man så att det blir läsvärt också för andra? Vi möts på vackra Stjärnholm - en miljö som inbjuder till både andhämtning och fördjupning. Under helgen får du tips och råd för ditt skrivande och får lära dig mer om hur man gör en berättelse läsvärd. Föredrag och genomgångar varvas med korta skrivövningar där du också får dela dina texter med andra. 

Kursledare är Inger Lundin, tidigare förläggare och förlagschef på Libris förlag. Magdalena Johansson, stiftsgårdens präst, finns tillgänglig under helgen för dig som önskar samtal. Mellan skrivpassen har du möjlighet att delta i Livsnära – Stilla stunder i Livets kapell.

INGER LUNDIN är i grunden journalist, men har i mer än tjugo år arbetat som redaktör och förläggare på Libris förlag. Sedan 2015 driver hon sin egen verksamhet som skribent, redaktör och skrivcoach. Inger är utbildad Write Your Self-vägledare

 

Skrivarkursen ingår i vad vi kallar "Skapelsehelg på stiftsgården Stjärnholm"
Skapande verksamhet i stiftsgårdsanda. En helg med hållbarhetsfokus för kropp, själ och vår planet. Under helgen är det skrivarkurs, fotokurs och återskapande i textil samt barnkörläger och lägerdygn för alla åldrar. Varje kurs och läger är för sig men man kan om man önskar delta i gemensamma andakter och gudstjänstliv.


 

Målgrupp:
Anställda i kyrkan eller privatpersoner 

Tid och plats:
Start 26/4 kl.15.00 slut 28/4 kl.14.00
På stiftsgården Stjärnholm

Kostnad:
Enkelrum 4 950 kr
Del i dubbelrum 4 050 kr
Daggäst utan boende 2 550 kr

Kontakt:
För frågor gällande dagarnas innehåll, kontakta Inger Lundin
För frågor gällande anmälan, kontakta administratör Josefin Bredberg

Anmäl dig här senast 22/3