Digitala visningsmässan är avslutad för i år, tack för er medverkan!

Efter mässans officiella öppettider kommer ni fortfarande att kunna besöka mässgolvet, men vi har under den tiden inget krav på att utställarna bemannar sina montrar. Ni har fortfarande möjlighet att använda funktionen ”intresseanmälan” för att ställa frågor till utställarna. Chattrummen och livemöten är inte aktiva efter mässans öppettider.

Välkommen till årets visning av nytt sortiment!

Hjälpmedelscentralen ordnar varje år en visning av nytt upphandlat sortiment. Syftet med den årliga visningen är att visa sortimentet inom de produktområden som har upphandlats under det senaste året, alltså inte hela hjälpmedelscentralens sortiment. Om du saknar något produktområde på visningen så är det sannolikt att det kommer att upphandlas och visas inom en treårsperiod.

De produktområden som visas i år är:

  • Överflyttning
  • Förhöjningsklossar
  • Toaletthjälpmedel
  • Hjälpmedel för kommunikation
  • Sulky
  • Bälten och selar

Du kommer att mötas av en digital mässhall, där varje leverantör har sin egen monter. Leverantörerna kommer att visa sina produkter genom informationsfilmer, informationsblad och broschyrer.

Det kommer även finnas möjlighet att chatta och ha öppna livemöten med leverantörerna den 18 och 19 november mellan kl.10:00-12:00 och 13:00-15:00.

I Hjälpmedelscentralens egen monter finns sortimentsöversikter och några informationsfilmer. Du kan också chatta med produktkonsulenterna eller träffa dem i ett livemöte!

 
 
Just nu skapar vi mässgolvet...