AI ÄR STEKHETT MEN KOMMER DETTA TEKNISKA SPRÅNG ATT GÖRA VÅRA LIV BÄTTRE OCH LYCKLIGARE?  DEN 23:E MAJ ÄR DET DAGS IGEN!
 


Oavsett svaret är AI redan en del av vardagen och påverkar alltmer. Kanske din nästa kollega rentutav är en AI?

 Förra gången, 2019, förvandlades AI NORDIC POWWOW till en gigantisk goodiebag av kunskapshöjning, idéer, kontaktskapande och positiv energi. Med över 500 deltagare bildades ett stort analogt neutralt nätverk där människor lyssnade på och inspirerade varandra till att hitta nya sätt att utforska kopplingen mellan AI och vårt framtida samhälle.


Är du en AI-novis är det hög tid att doppa tårna i framtiden. Vet du redan allt om AI vill du säkert diskutera utmaningarna med andra som också fått ett försprång. Följ med oss på en ny spännande och stimulerande heldag med changemakers, experter, entreprenörer, beslutsfattare och välfungerande nördar.

 

 

 

 

 

MER ÄN 20 ELDSJÄLAR INOM AI PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

2019 inspirerade och charmade Anders Borg hela publiken. I år kommer mer än 20 ledande eldsjälar inom AI att finnas med på scenen och skapa en helt unik upplevelse.

Läs mer om alla talare

 

 

 

 
 

 

 

SÄTT SAMMAN DIN EGEN POWWOW

Under dagen finns möjlighet att välja mellan sex parallella ämnesspår och senare mellan tre olika perspektiv på AI - allt för att du ska kunna ta del av de frågor som engagerar dig mest.

Läs mer om spåren

 

 

 

 

 

 

 

FULLSPÄCKAT PROGRAM

Dagen sträcker sig från morgon till kväll, för den som önskar. Vi erbjuder en hel buffé av aktiviteter i programmet och en flexibilitet i våra biljetter. För den som önskar avslutas engagemanget med en gemensam 2-rätters middag och underhållning med efterfest på Tegnérs.

Läs mer om programmet och pris

 

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att vara sponsor, partner eller utställare? Hör av dig till info@skanemotor.se