Anmälan

Anmälan till Landsbygdsriksdagen 2022 har varit öppen under perioden 3 februari till och med den 19 april. 

Det finns ett fåtal platser kvar. För efteranmälan till Landsbygdsriksdagen kontakta Sigrid Larsson på sigrid.larsson@helasverige.se. 

Destination Jönköping bjuder på lokala resor med kollektivtrafiken. En länk med din digitala resebiljett kommer att skickas till din mobiltelefon. Du kommer få ett sms med länken några dagar innan Landsbygdsriksdagen börjar. Arrangören ordnar i övrigt inga resor mellan hotell och konferensanläggning. 


Deltagaravgifter

Tidig anmälan 3 februari - 13 mars 2022
Lokala och regionala organisationer, 3 000 kr 

Myndigheter, 4 000 kr 
Nationella organisationer, 3 500 kr 
Ungdom upp till 30 år, tillhörande ideell organisation, 1 000 kr 
Internationell deltagare, 1500 kr  


Ordinarie pris 14 mars - 19 april 2022
Lokala och regionala organisationer, 3 500 kr

Myndigheter, 4 500 kr
Nationella organisationer, 4 000 kr 
Ungdom upp till 30 år, tillhörande ideell organisation, 1 000 kr
Internationell deltagare, 1500 kr


Villkor

Landsbygdsriksdagen kommer vid behov att tillämpa vaccinpass, utfärdat av E-hälsomyndigheten, och andra regler som medger största möjliga deltagarantal. Landsbygdsriksdagen förbehåller sig också rätten att på andra sätt anpassa genomförandet efter rekommendationer från myndigheter eller anläggning och följa andra regler för att minska smittspridning.

Genom att anmäla dig till Landsbygdsriksdagen 2022 samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära ansiktsmask, uppvisa bevis på vaccinationsstatus och/eller tillhandahålla bevis på negativt covid-19-test. 

Betalning
Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller mot faktura*. Moms debiteras enligt gällande lagstiftning. Fakturan skickas med post till den adress som du anger på betalsidan i anmälningsformuläret. Vid betalning mot faktura tillkommer en administrativ avgift på SEK 50. Vid försenad betalning debiteras SEK 60 i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Vid fakturering skall organisationsnummer, fakturaadress, fakturareferens samt distributionssätt anges. OBS: Om fakturan skall skickas till organisation i offentlig sektor måste E-faktura väljas som distributionssätt och det är då obligatoriskt att ange VAN-operatör samt elektronisk adress (GLN-nummer eller Peppol-ID). Säkerställ även att fakturareferensen är angiven i det format din organisation/arbetsgivare kräver.

Observera att vid omdebitering av en utställd faktura p.g.a. felaktigt angivna fakturauppgifter, debiteras en avgift på SEK 300.

* Vid debiteringar efter 15 april kan endast kortbetalning göras, ej fakturering. 
* Internationella deltagare kan enbart välja faktura som betalsätt. 

Avbokning konferensavgift för anmälningar gjorda 2020
Anmälan är bindande. Avbokning är inte möjlig, men däremot kan namnbyte ske kostnadsfritt t.o.m. 1 mars 2022, förutsatt att ingen ny faktura måste ställas ut.

Avbokning konferensavgift för anmälningar gjorda 2022
Behöver du avboka din plats gör du detta skriftligen till Resia. Om avbokning görs senast den 13 mars så kommer en avbokningsavgift på SEK 500 att debiteras. Vid avbokning efter 13 mars debiteras hela konferensavgiften.

Avbokning logi för anmälningar gjorda 2020
Avbokning av bokning på Scandic Elmia är ej möjlig.

För övriga hotell gäller följande: För avbokning fram till och med den 13 mars återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad på SEK 300 för varje avbokning. Vid avbokning/ändring av bokning därefter kan ingen återbetalning göras.

Avbokning logi för anmälningar gjorda 2022
För avbokning fram till och med den 13 mars återbetalas logikostnaden, förutom en avbokningskostnad på SEK 300 för varje avbokning. Vid avbokning/ändring av bokning därefter kan ingen återbetalning göras.

Ombokning av logi
Vid ombokning av logi som kräver en ny faktura, kredit eller debet, debiteras en ombokningsavgift om SEK 300.

Alla ändringar måste göra skriftligt till congress@resia.se.

Resa
Om resa till och från konferensen bokas genom Resia är detta en tilläggstjänst och respektive transportörs boknings- och avbokningsregler gäller.

Byte av deltagare
Deltagare anmälda före 14 mars 2020: Namnbyte kan ske kostnadsfritt t.o.m. 1 mars 2022. Därefter kostar namnbyte SEK 300.

Deltagare anmälda till Landsbygdsriksdagen 2022: Om du inte har möjlighet att delta på mötet, kan du överlåta din plats till någon annan mot en avgift på SEK 300. Vi ber dig att kontakta Resia Kongress om detta blir aktuellt: congress@resia.se.

Kostinformation
Önskemål om specialkost måste meddelas senast två veckor innan konferensens start för att Landsbygdsriksdagen ska kunna garantera att specialkosten kan serveras. Vänligen observera att med specialkost avses vegetarisk eller vegansk kost samt allergier. Dieter beaktas ej.

Kontakt för frågor om anmälan, hotell, resa & betalning
Resia Kongress
Tel: 018-18 35 35
E-post: 
congress@resia.se

Alla ändringar/avbokningar måste göra skriftligt till congress@resia.se


Sidan senast uppdaterad: 20 april 2022.