Seminarium – Från Kontor till Kultur
Hur ska vi använda våra arbetsplatser efter pandemin? Kommer medarbetarna vilja komma tillbaka till kontoret och behövs det ens? Välkommen till ett lunchseminarium där Castellums nyaste rapport om framtidens arbetsliv presenteras och där Castellums arbetsplatsstrateg, Heléne Lidström, kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.
Prova på Coworking
Nyfiken på coworking? Letar du efter nytt kontor eller behöver du jobba en stund under H22? Då är det värt ett besök hos United Spaces!
Seminarium – Hur ser framtidens hållbara energisystem ut i staden?
Samverkan kommer att bli allt viktigare när vi formar framtidens hållbara energisystem. För att kunna få ner effekttoppar och minska behovet av att behöva använda fossil energi kommer vi att behöva förstå varandra på ett annat sätt än idag. Kom och lyssna på ett samtal mellan Castellums hållbarhetschef Filip Elland och ett antal aktörer.
Guidad visning – En WELL-resa med GreenHaus
Välkommen till GreenHaus – Helsingborgs första WELL-certifierade kontorshus. Se framtidens arbetsplats och hur det går att kombinera arbete med en hälsosam vardag. Under några tillfällen i vecka 23 och 24 öppnar Castellum upp dörrarna till GreenHaus och erbjuder rundvisning med fördjupning i de sju kriterier som WELL utgår från.