Sygeplejerske MasterClass

29.-30. OKTOBER
Køge

Tilmelding
FYSISK møde
 

Tilmelding
VIRTUELT møde

Guide til online-møde


Vil du blive endnu bedre til at hjælpe dine patienter med kompliceret type 2-diabetes?
På MasterClass uddannelsen vil du styrke dine evner til at behandle patienter med kompliceret type 2-diabetes, dvs. patienter som enten har komplikationer og/eller komorbiditeter, og som både går til kontrol i almen praksis også går til kontrol i et eller flere ambulatorier på hospitalet. Du vil efter kurset kunne holde mange årskontroller selvstændigt. Vi tager dig igennem konkrete cases og klæder dig på til at rådgive og behandle dine patienter i tråd med de nyeste og mest effektive metoder.

Alle cases er udvalgt og udarbejdet af foredragsholderen.

Tilmelding til dette møde inklusiv forplejning og overnatning er personlig og kan ikke overdrages til eller inkludere andre.

Mødet er udelukkende af faglig karakter, og henvender sig udelukkende til sundhedsfaglige personer og vil blive afholdt i hotellets konferencefaciliteter. Hotellets rekreative faciliteter må ikke benyttes af arrangementets deltagere.

Arrangementet vil blive anmeldt til ENLI inden dets afholdelse. Arrangementet er efter Novo Nordisk Denmark A/S opfattelse i overensstemmelse med reglerne på området, selvom arrangementet ikke på forhånd er godkendt af ENLI.

Kontakt: Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst reg@meetingplanners.dk