Välkommen till ICA-golfen 

ICA-Golfen 2024 kommer gå av stapeln på Öland och närmare bestämt Ekerum Golf Resort. Här finns 36 natursköna hål som kommer utmana oss alla, Långe Jan och Långe Erik.

Långe Jan:  Långe Jan, som nominerats till Sveriges bästa bana och stått värd för flera proffstävlingar, skänker en unik naturupplevelse med mycket sand och öländska torrängar

Långe Erik: Långe Erik är en klassisk hedbana med tydliga klipplinjer, där kullar och högt svajande ruffar ramar in greenerna.

Vi hoppas att vi ses där!
//Kommittén 

 

Vår huvudsponsor:
         
 

Tävlingsinformation

På onsdag startar A-klassen med tidslottning på Långe Jan med början kl 09.00. OBS  A-klassens spel slaggolf med max +5 slag över par per hål. Starttider kan ses på www.golf.se måndag samma vecka som tävlingen.

På torsdag startar A och B-klassen på Långe Jan kl 09.00samling 08.15 och C och D-klassen  kl 09.30samling 08.45

SAMTLIGA STARTAR MED KANONSTART PÅ TORSDAG KOM I TID!

HCP gränser:  A  -12,4     B 12,5-17,4    C 17,5-22,4     D 22,5-36 

A o B spelar Långe Jan
C o D spelar Långe Erik

För att deltaga i tävlingen måste du ha en fast anställning inom ICA, pensionerad ICA-anställd alternativt följa med som respektive till ovan nämnda alternativ. 

Klubben & Banorna

För aktuell information ifrån klubben hänvisar vi er till deras hemsida.

Boende/hotell

Bor gör vi alla på Ekerum resort så kommer inte vara längre än en wedge från boendet till puttinggreen. Så i år så blir det inga bussar till och från banan utan ni kommer behöva gå den korta sträckan mellan säng och första tee.

Sponsring

Butikssponsor

ICA golfen drivs som en ideell förening. Vi är beroende av sponsorer som hjälper oss att få till stånd evenemanget. Om din butik vill sponsra oss för att ge oss möjlighet att fortsätta en 50 årig tradition så är vi väldigt tacksamma.

Vi har idag ett 80-tal butikssponsorer men vill gärna ha fler. Är du intresserad så hör gärna av dig till Peter Kullberg 070-6108661 så får du ett sponsringsalternativ.

 

Extern Sponsor

ICA golfen drivs som en ideell förening. Vi är beroende av sponsorer som hjälper oss att få till stånd evenemanget. Vill du synas ihop med Sveriges ICA handlare så är detta kanske ett evenemang för dig?

Är du intresserad kontakta någon av oss i kontaktlistan nedan så bygger vi ett paket som du gillar.

Kontakt

ICA Supermarket Forshaga
Storgatan 40
667 22 FORSHAGA
ICA Kvantum Västerås
Grytavägen 1
722 46 VÄSTERÅS
ICA Supermarket Vallås
Vallås Centrum
302 58 HALMSTAD
ICA Kvantum Västerås
Grytvägen 1
722 46 VÄSTERÅS
ICA Maxi Välsviken
Rävbergsvägen 2
656 39 KARLSTAD
ICA Kvantum Västerås
Grytavägen 1
72246 VÄSTERÅS
Fredrik Andersson