Hej! 

Välkommen till eventsajten för anmälan för mindre företagsgrupper. Efter bokning erhåller du eller den ansvarige på ditt bolag en faktura från oss. Kontakta oss gärna för prisuppgift och mer information om upplägget, du hittar våra Client Directors under Kontakt-fliken.

Live & Dine är ett digitalt event där deltagarna samlas online för att laga en trerättersmeny hemifrån sina egna kök. I början av midsommarveckan sänder vi vår Midsummer Edition med en uppdaterad meny, tips och tricks för lekar och fina kransar, hur man smaksätter sin egen nubbe och tillagar hemmagjord sill, med mera!

Välrenommerade kockar leder matlagningen från vår TV-studio och deltagarna kan ställa frågor till kockarna under livesändningen. Vi levererar matkassarna hem till dörren och det går givetvis bra att ange kostavvikelser i samband med bokning.

Se hela menyn och mer information om upplägget här på sajten, boka din matkasse via anmälningsknappen nedan. Haka på så "ses" vi snart!

NÄR: Måndag 15 juni, kl. 18:00-20:00
VAR: I ditt eget kök!
HUR: Via webben


• Bokningen stänger tisdag 9 juni kl 13:00
• Vi levererar matkassar till deltagare inom Storstockholm på egen hand
• Matkassar till deltagare utanför Storstockholm levereras av bäst lämpad aktör (OBS! ingredienserna i matkassen kan då komma att avvika något från originalmenyn)

 

 

BOKA DIN MATKASSE HÄR!