Destination Unknown

10 mars 2020

 

Läs mer

Glöm traditionella ledarskapskonferenser med passiva deltagare!


Den 10 mars avgår vårt eget tåg från Stockholm C mot en hemlig destination för en innovativ och inspirerande dag. Våga utmana dig själv och följ med på en spännande resa in i framtidens ledarskap.

Destination Unknown är en interaktiv summit som riktar sig till dig som är chef eller ledare. Är du redo för framtiden? Vi har fyllt dagen med starka talare, konkreta workshops och nya tankar. Nätverka och utvecklas tillsammans med andra ledare på hög nivå. Vi kommer att utmana dig som är en erfaren ledare och öppna upp för nya insikter och vägar framåt.

Målet är att ge din personliga utveckling en rejäl push framåt. Vi vill samtidigt skapa möjligheter för kvalitativt nätverkande och dagen bjuder därför bl.a. på en trerätters middag komponerad av en f.d. chefskock för Nobelbanketten och ett trevligt After Summit på tågresan hem.

 

Inkluderar:

  • Inspirerande talare
  • Workshop
  • Ledarskapcase
  • Breakout sessions
  • Paneldiskussion "If the shit hits the fan" - hur förbereder man sig för det oförberedda?
  • Kvalitativt nätverkande
  • Speed-dejting med andra ledare
  • Frukost och sittande trevlig lunch
  • Trerätters middag komponerad av en f.d. chefskock för Nobelbanketten
  • After Summit på tågresan hem

Talare

 

Svante Randlert
Chefssnack
Tove Dahlgren
Allbright
Staffan Hansén
VD SPP
Louise Torehall
Moderator
Claes Lindholtz
SJ AB
Bita Yazdani
SelfLeaders
Malin Edshage
SelfLeaders
Julija Blomqvist
SelfLeaders
Heli Engel
CPCO Sergel Group
Isak Åsbrink
VD Sergel Group
Ida Josefsson
SJ AB
Johanna Lundgren Gestlöf
Hållbarhetschef SPP

 

Program


Vi kommer medvetet ha vissa hemliga inslag för att leva upp till dagens namn. Men håll ögonen öppna för här kommer det att avslöjas nya spännande programpunkter inom kort.

07:30 Frukosten står uppdukad inne på trevliga loungen No18 på Stockholm C. Gå in genom stora glasdörrarna vid huvudgången på Vasagatan så ligger No18 direkt till höger.
08:00 Äventyret börjar: Introduktion av dagen och presentation av den första workshopen som kommer att hållas ombord på tåget. 
09:00 Avfärd med vårt eget tåg till en hemlig destination. En första workshop om självledarskap och värderingar med våra experter SelfLeaders ombord på tåget. Här ger vi oss ut på en spännande resa tillsammans och öppnar upp för nya tankar under dagen.
10:04 Ankomst hemlig destination.
10:30 Self Leaders knyter ihop workshopen med konklusioner och analys. Sedan kopplas detta ihop med Sergel Group som berättar om hur de har använt precis de här modellerna i hela sin organisation. Ni får alltså ett konkret case av hur den workshop ni precis har gjort kan se ut i praktiken med fördelar och utmaningar.
11:25 Fikapaus
11:40 SJ:s Claes Lindholtz, Chef Affärsutveckling och Digital Transformation. Hur gör man ett 160 år gammalt företag till det mest digitala bolaget i Sverige?
12:05 Svante Randlert, en Sveriges bästa talare med populära podden "Chefssnack" kommer att prata om framtidens ledarskap - vilket ledarskap som kommer skapa bäst effekt och resultat efter 2020.
12:55 Sittande, trevlig lunch med intressanta diskussioner.
13:50 Så går du från värderingar till värde: Allt fler företag är medvetna om vikten av tydliga och snyggt paketerade värderingar. Men hur omvandlar du värderingarna till konkret affärsnytta? I en inspirerande dragning av Staffan Hansén, VD på SPP, får du som lyssnare ta del av konkreta framgångsexempel från företag världen runt. Staffan bjuder också på utmaningar och möjligheter genom SPP:s egen resa och delar med sig av sina bästa tips och trender för att skapa framtidens vinnarföretag.
14:25 Tove Dahlgren arbetar som utbildningschef på Allbright, en ideell stiftelse som verkar för ett meritokratiskt näringsliv präglat av mångfald. Allbright processleder företagsledare som vill arbeta aktivt för inkluderande arbetsplatser, och granskar kontinuerligt jämställdheten i näringslivet för att driva på förändring. Under sitt föredrag kommer Tove att dela med sig av Allbrights omfattande statistik, ge verktyg för ett lyckat inkluderingsarbete och inte minst besvara frågan - varför heter så många chefer egentligen Johan, Anders och Per? 
15:20 Breakout sessions där du som deltagare utmanas och utvecklas. Du väljer själv om du vill jobba med våra experter från Allbright, SPP eller SJ
16:15 Fika
16:30 Wild card – en överraskande och spännande avslutande programpunkt.
17:00 Paneldebatt där våra inbjudna ledare berättar om "If the shit hits the fan" - hur förbereder man sig för det oförberedda?
18:00 Exklusiv trerätters middag, komponerad och presenterad av en tidigare chefskock för Nobelbanketten, inkl. vin- eller alkoholfritt dryckespaket.
21:09 After Summit med underhållning och nätverkande på tåget hem
21:56 Ankomst Stockholm C ca kl. 21:56.

 För att Destination Unknown ska bli den utvecklande resa som vi vill ser vi helst att du som deltagare är aktiv och närvarande under hela dagen. Om du trots allt skulle behöva anlända senare eller avvika tidigare går det dock gott om tåg med SJ till och från vår hemliga destination.

 

 


Destination Unknown möjliggörs tack vare våra partners:

Partners 

Destination Unknown anordnas av Leaders Alliance, ett oberoende chefs- och kompetensnätverk. Vi skapar skräddarsydda nätverksgrupper för chefer och ledare som vill fortsätta att utvecklas. För att säkerställa en hög nivå i grupperna har vi en noggrann urvalsprocess. Hör gärna av dig till oss på: info@leadersalliance.se eller kika in på www.leadersalliance.se för att få veta mer!

Kontaktperson:
Filippa Olsson
070-308 67 81
filippa.olsson@leadersalliance.se

Efter middagen blir det After Summit på tågresan tillbaka till Stockholm. Vill du hellre stanna kvar och njuta av vår fantastiska hemliga destination över natten och äta en god frukost nästa morgon? Vi lovar att det är en upplevelse och SJ har gott om tåg härifrån som tar dig dit du vill. I så fall kan du köpa till övernattning i enkelrum för 1 232 kr/pers exkl. moms eller del i dubbelrum för 777 kr/pers exkl. moms. Hör gärna av er till oss på filippa.olsson@leadersalliance.se så ordnar vi det.