Webinar: Hybridevent i praktiken

 

Alla pratar om hybridevent, men hur funkar de i praktiken? Vi har just genomfört höstens första konferens i hybridformat, och bjuder nu in till ett webinar där vi sammanfattar hur det gick till och bjuder på våra bästa tips inför ditt nästa hybridevent.


Efter en lång tid med pandemi där i princip alla konferenser och event har blivit 100 procent digitala ser vi nu en viss återgång till hur det var innan - fler och fler börjar träffas fysiskt igen. Samtidigt har många fått positiva upplevelser av de digitala eventen som de inte vill vara utan. Hemligheten med hybridevent är därför hur vi skapar arrangemang där deltagare har samma möjlighet att delta och nätverka - oavsett om de är med fysiskt på plats eller digitalt på distans.


Först ut med höstens konferenser var Chalmers Tekniska Högskola som 16-20 augusti stod som värd för världens största vetenskapliga konferens inom produktutveckling, ICED. Konferensen lockade närmare 800 deltagare varav 380 presentatörer, från 37 länder. Ca 100 personer deltog på plats, resten på distans. I vårt nästa webinar berättar vi om hur det gick till att genomföra konferensen i hybridformat.


När: Torsdag 2 september klockan 10.00-10.45
Var: Online 
Pris: Kostnadsfritt


Har du inte möjlighet att vara med just vid den tidpunkten? Ingen fara, vi spelar in webinariet och publicerar det på vår hemsida efter genomförandet.

 

Säkra din plats här!