Education Day 9 november 2020

P.ga. de stigande siffrorna i hela landet med smittade i Covid-19, har SBPR:s styrelse beslutat att enbart sända Education-Day digitalt, utan åhörare fysiskt närvarande. Det blir en live-sändning där alla föredragshållare kommer att vara live på Nalen, utom panelen i Hålbarhetspanelen, som kommer att vara med på länk. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till panelen under deras diskussion. Vi återkommer med detaljer när vi skickar ut länken ni behöver för att kunna se branschens första livesända evenemang.

Programmet kommer att följas i görligaste mån. För att få länken måste man ha köpt biljett till Education- Day. Vinnarna av PromotionBiet kommer också att presenteras under denna eftermiddag, dock kommer inte pristagarna att vara med fysiskt den här gången, tyvärr. 

Promotiongalan blir den enda del i programmet som utgår. Maten, som redan är betald utan möjlighet till återbetalning, kommer att skänkas till Ny Gemenskap, som delar ut till behövande, denna organisation drivs i samarbete med Svenska Kyrkan och Stockholm Stad, även Filadelfiakyrkans stödverksamhet kommer att vara med på ett hörn. Det blir också första gången branschen gör en gemensam välgörenhetsinsats, vilket känns helt fantastiskt.

Vi ses på webben den 9 november!

 

Supporting Education Day