TEMAT FÖR VÅRMÖTET ÄR – HÅLLBAR EFTERBEHANDLING 

Den 21-23 mars möts vi på Linköping Konsert & Kongress för Vårmötet 2023.  

I år har vi valt temat ”Hållbar efterbehandling”. Vårmötet erbjuder något för alla, både nya i branschen och de med många års erfarenhet. Vi tackar för alla intressanta abstract som vi fått in och vi kan lova er två härliga dagar fulla med spännande föredrag och posters. 

Vi inleder mötet redan den 21 mars med studiebesök där vi har två besök vid Ragn-Sells anläggning Häradsudden. Vi besöker anläggningen och en demopark inom området där våra medlemmar demonstrerar maskiner, verktyg, mät- eller provtagningsutrustning etc. kopplade till förorenade områden. Läs mer om studiebesöket under fliken studiebesök. 

Kvällen den 21 mars har vi vår sedvanliga mingelkväll på Linköping Koncert & Kongress. Missa inte att mingla med kollegor i branschen! 

Vårmötet den 21-23 mars inleds av våra moderatorer. Under två dagar kommer du att få lyssna på föredrag kopplat till PFAS, föredrag inom forskning, vatten och sediment, fysisk planering och cirkulär ekonomi, nya utmaningar och innovativa metoder, analyser och mätosäkerhet, erfarenhetsåterföring, hållbar efterbehandling och juridik. I år erbjuder vi ett diskussionspass ledd av en moderator. Så spännande! 

Här på anmälningssidan hittar du all praktisk information om konferensen samt programmet för konferensen. Du anmäler dig under fliken ”ANMÄLAN”.  

Konferensavgift för medlemmar SEK 4 600 (anmälan senast 2023-01-31) / SEK 5 100 (från 2023-02-01)
Icke medlem SEK 4 900 (anmälan senast 2023-01-31) / SEK 5 400 (från 2023-02-01)

På plats finns som tidigare år den populära utställningen, där ges tillfälle till nya möten och spännande och intensiva diskussioner. Vill du vara med som utställare anmäler du det i samband med din anmälan till Vårmötet.  

Vi bjuder in 15 studenter att delta gratis vid Vårmötet. Läs mer under fliken "studenter". 

Den 22 mars bjuds du som medlem in till att vara med vid Renare Marks årsstämma. Håll utkik under konferensen var mötet sker.  

På kvällen den 22 mars ordnas en trevlig middag. Under middagen kommer du att bjudas på förstklassig musikunderhållning. Det är okej att dansa runt borden! Efter middagen kan du fortsätta dansen på dansgolvet! 

Välkommen med din anmälan!