Tema: Diakonalt förhållningssätt
 

Helgen kommer att utgå utifrån att bry sig och vad det kan innebära.
Med hjälp av diakonerna Karin Eckerdal och Annika Melin Mori, tillsammans med stiftspedagogerna Helena Åhlin och Daniel Brodén, kommer utbildningen att gå djupare in på vad det är att bry sig, att ”stå upp”, att lyssna och att vara en god förebild i detta.
Denna helg gör att du blir rustad i diakoni i din roll som ung ledare och även förstår vad det är att ha ett diakonalt förhållningssätt som ung ledare.


  • Varje IKON-helg är en ledarutbildning i sig själv. 
  • Varje helg kommer ha ett speciellt tema, februaritemat är: Diakonalt förhållningssätt.
  • Det är inte längre ett krav att gå IKON på hemmaplan eller IKON grund för att vara med, men vi uppmuntrar att man har någon form av grundläggande ledarutbildning på hemmaplan.
  • Som ung ledare får man göra IKON efter konfirmationen.
  • Varje anmäld församling måste ha minst en församlingsanställd närvarande per grupp, beroende på hur många unga ledare som anmäler sig.
     

För dig som är konfirmerad, vill bli eller är aktiv ung ledare i din hemförsamling i Strängnäs stift och vill få relevant utbildning som ung ledare. Du kan vara ledare för barn-, ungdoms- eller konfirmandgrupp. 


Tid och plats
Fredag 16 februari med incheckning från kl. 17 (middag kl. 18) - söndag 18 februari t.o.m. lunch kl.12. På stiftsgården Stjärnholm. (OBS! Läs stiftsgårdens riktlinjer för födoämnesallergier och specialkost här)Kostnad
1 200 kr för ung ledare. 2 600 kr för församlingsledare.
Alla bor i Nygården; unga ledare i flerbäddsrum eller logement och församlingsledare i enkelrum.


Du fyller i önskemål om rumskamrat eller rumsfördelning i anmälningsformuläret. För att så många som möjligt ska kunna vara med på lägret, är det en förutsättning att man delar rum. I särskida fall och om det finns utrymme, kan vi, i samråd med församlingsledare, göra undantag. I så fall debiterar vi enkelrumstillägg. 


Kontakt
Om du har frågor om lägrets innehåll, kontakta Daniel Brodén.
Om du har frågor om anmälan, avbokning eller har andra praktiska frågor, kontakta Anna-Maija Junnila.
Du kan också höra av dig till Anna-Maija om du vill veta vilka som är anmälda från din församling. 


Tänk på att det automatiska bekräftelsemejlet går till e-postadressen som anges i anmälan. Du som är församlingsledare kan använda din e-postadress när du anmäler "dina" ungdomar; då är det du som får bokningsbekräftelserna. Du kan också, t.o.m. sista anmälningsdag, komplettera och göra ändringar i dessa anmälningar. 


Anmälan
Anmäl er här senast 14/1