Röstningsinstruktioner

Under årsmötet kommer närvaroregistrering och röstning att göras via mobilen. Därför är det viktigt att du som medlem med rösträtt har angett korrekt mobilnummer när du anmälde dig till årsmötet. Om du angett ett felaktigt mobilnummer när du anmälde dig, vänligen kontakta klubbchef@saltsjobadengk.se

Läs noggrant igenom röstningsinstruktionerna nedan.


1.

Närvaroregistrering

Innan årsmötet startar kommer en närvaroregistrering att göras för att få korrekt röstlängd. Du som är medlem och har rösträtt kommer få ett sms med en länk i vilken du kan anmäla dig som närvarande via knappen "Anmäl din närvaro här" längst ner. Det är mycket viktigt att du, i god tid innan årsmötet går av stapeln, kontrollerat att ditt mobilnummer är korrekt.

Observera! Registrering/Närvaro till röstningen är tidsbegränsad och måste göras mellan 15:00-15:45 den 28 mars. Du kommer enbart kunna rösta under stämman om du anmält din närvaro under utsatt tid.


2.

Trippus enkätverktyg för röstning

Om du anmält din närvaro inom utsatt tid kommer du att få röstningsenkäten som en länk i ett separat sms. Inga frågor kommer vara aktiva från start. När röstningen startar kommer en fråga att vara aktiverad i taget. När du bockat i ditt röstningsalternativ klickar du på knappen "Skicka" så att din röst registreras. När det är dags att rösta på nästa fråga kommer moderatorn aktivera frågan i enkäten. För att den nya frågan ska läsas in behöver du uppdatera röstningsenkäten. Eftersom röstningsenkäten öppnas som en vanlig webbläsarsida i mobilen så kan man, exempelvis via en iPhone, uppdatera röstningsenkäten genom att klicka på uppdateringsikonen 

Observera! Röstningsenkäten är personlig och ska därför enbart besvaras av dig. Du kan enbart rösta en gång på respektive fråga. När du skickat in din röst på frågan går det inte att gå tillbaka till frågan.